Check-in i accessosTota la informació relativa a com i quan aconseguir la teva polsera i com accedir al festival.

ACONSEGUEIX LA TEVA POLSERA

 

Abans d’accedir al festival, hauràs de passar per un punt de check-in per canviar la teva entrada per la teva polsera.

 

Encara que tinguis ticket de Sónar de Nit, pots fer el check-in a Fira Montjuïc (on té lloc Sónar de Dia), la qual cosa et permetrà accedir després més ràpidament a Sónar de Nit.

 

La polsera contindrà el/s teu/s accessos i serà el teu únic mètode de pagament, gràcies al sistema SonarCashless. Pots carregar diners a la teva polsera tants cops com vulguis, tant abans com durant el festival.

 

Atenció: no es farà lliurament de polseres a tercers. Només podràs canviar els teus tickets per la teva polsera. Recorda dur la teva polsera sempre visible.

 

 

Punts check-in a Fira Montjuïc per a posseïdors de SonarPass+D, Sónar by Day Pass, Sónar Week Pass o qualsevol ticket de Sónar+D o de modalitat VIP:

 

Av. Rius i Taulet, s/n, 08004, Barcelona

Accedir per porta C, seguint els carrils de Check-in +D/VIP/Premsa.
Horaris:

· Dimecres 12 de juny de 09:30h a 22:00h

· Dijous 13 de juny de 09:30h a 23:30h

· Divendres 14 de juny de 09:30h a 22:30h

· Dissabte 15 de juny de 14:30h a 22:30h 

 

 

 

Punts check-in a Fira Montjuïc per a posseïdors de la resta de tickets:

Av. Rius i Taulet, s/n, 08004, Barcelona

Accedir per porta C, seguint els carrils de Check-in Públic.
Horaris:

· Dimecres 12 de juny de 14:30h a 21:30h

· Dijous 13 de juny de 14:30h a 23:30h

· Divendres 14 de juny de 14:30h a 22:30h

· Dissabte 15 de juny de 14:30h a 22:30h

 

 

Punts check-in a Fira Gran Via:

Av. Joan Carles I, 64, 08908, L’Hospitalet de Llobregat

Horaris:

· Divendres 14 de juny de 20:30h a 06:00h

· Dissabte 15 de juny de 20:30h a 06:00h

 

 

Horaris del punt check-in a l’Hotel ME by Meliá (només per a alguns tipus de ticket):

 

Podràs fer check-in i recollir la teva polsera a partir del dimarts 11 de juny fins al dissabte 15 de juny a l’Hotel ME by Meliá (C. de Casp, 1-13, 08010, Barcelona) de 10:30h a 14:30h de 16:30h a 20:30h.

 

Important: si tens qualsevol tipus de ticket de Sónar+D o VIP per a diversos dies (Sónar by Day Pass, SonarPass+D, SonarPass VIP o SonarPass+D VIP), hauràs de fer el check-in a Fira Montjuïc per poder recollir la teva acreditació física i/o la teva bossa oficial de Sónar.

 

 

ACCÉS DE MENORS

 

Els menors d’edat compresos entre els 16 i els 17 anys podran accedir als recintes de Sónar de Dia i Sónar de Nit lliurement, quedant en tot cas prohibit el consum d’alcohol i tabac i podent procedir a l’expulsió del menor que no respecti aquestes prohibicions. L’organització del festival es reserva la facultat de sol·licitar el document nacional d’identitat o passaport que acrediti l’edat de l’assistent a l’entrada del recinte o posteriorment dins del mateix.

 

Els menors d’edat que tinguin 15 anys o menys podran accedir únicament a Sónar de Dia i sempre que vagin acompanyats pels seus tutors legals o qualsevol persona adulta degudament autoritzada per aquests. És imprescindible emplenar dues còpies de la següent carta, lliurar una còpia en el moment del check-in i conservar l’altra durant el festival. L’organització del festival es reserva la facultat de sol·licitar l’esmentada carta d’autorització en qualsevol moment.

 

 

ACCÉS DE PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA

 

Sónar manté un compromís ferm amb les persones assistents al festival i treballa per ser, any rere any, un festival accessible i, per tant, no excloent. Això requereix un treball continuat i en constant actualització, millorant edició rere edició. Hem desenvolupat un pla basat en un diagnòstic d’accessibilitat per marcar els passos a seguir en aquesta matèria. Més informació aquí.