Check-in i accessosAquí trobaràs tota la informació per accedir al festival Sónar 2023

Aconsegueix la teva polsera

 

Abans d’accedir al festival, hauràs de passar per un punt de check-in per canviar el teu ticket per la teva polsera.

 

Encara que tinguis ticket de Sónar de Nit, pots fer el check-in a Fira Montjuïc (on succeeix Sónar de Dia), estalviant-te així un tràmit quan accedeixis a Sónar de Nit.

 

La polsera et donarà accés al festival i serà el teu únic mètode de pagament dins d’aquest, gràcies al sistema SonarCashless. Pots carregar diners a la teva polsera tants cops com vulguis, tant abans com durant el festival.

 

Atenció: no s’entregaran polseres a tercers. Només podràs canviar el/s teu/s ticket/s per la teva polsera. Recorda portar la teva polsera sempre visible.

 

Horaris dels punts check-in a Fira Montjuïc:

· Dimecres de 13:00h a 21:00h

· Dijous de 14:30h a 23:00h

· Divendres de 14:30h a 23:00h

· Dissabte de 14:30h a 23:00h

 

Horaris dels punts check-in a Fira Gran Via:

· Divendres de 20:30h a 06:00h

· Dissabte de 20:30h a 06:00h

 

Com a novetat, les persones amb ticket per a Sónar de Dia o Sónar de Nit poden recollir la seva polsera des del dilluns 12 de juny fins al dissabte 17 de juny a la botiga Dr. Martens de Portal de l’Àngel (C. Cucurulla, 2 - 08002, Barcelona), en els mateixos horaris d’obertura de botiga.

 

 

Les persones amb Delegate Pass hauran de fer el check-in a Fira Montjuïc, ja que és aquí on se’ls donarà la seva acreditació.

 

Horaris dels punts check-in a Fira Montjuïc per a posseïdors de Delegate Pass:

· Dimecres de 09:30h a 21:30h

· Dijous de 09:30h a 21:30h

· Divendres de 09:30h a 21:30h

· Dissabte de 14:30h a 18:00h

 

 

Accés de menors

 

Els menors d’edat compresos entre els 16 i els 17 anys d’edat podran accedir als recintes de Sónar de Dia i Sónar de Nit lliurement, quedant en tot cas prohibit el consum d’alcohol i tabac i podent procedir a l’expulsió del menor que no compleixi aquestes prohibicions. L’organització del festival es reserva la facultat de sol·licitar el document nacional d’identitat o passaport que acrediti l’edat de l’assistent a l’entrada del recinte o posteriorment dins d’aquest.

 

Els menors d’edat que tinguin 15 anys o menys podran accedir únicament a Sónar de Dia i sempre que vagin acompanyats pels seus tutors legals. És imprescindible omplir dues còpies de la següent carta, lliurar una còpia en el moment del check-in i conservar l’altra durant el festival. L’organització del festival es reserva la facultat de sol·licitar l’esmentada carta d’autorització en qualsevol moment.

 

 

Accés de persones amb mobilitat reduïda

 

Sónar manté un compromís ferm amb les persones assistents al festival i treballa per ser, any rere any, un festival accessible -i, per tant, no excloent-. Això requereix un treball continuat i en constant actualització, millorant edició rere edició. Hem desenvolupat un pla basat en un diagnòstic d’accessibilitat per marcar els passos a seguir en aquesta matèria. Més informació aquí.