20231130-BCN_Web_Anunci1ºLineupBCN.gif
29/11/2023Sónar 2024 anuncia els primers noms: Charlotte de Witte, Kaytranada, Ben Böhmer live, Jessie Ware, Vince Staples, Floating Points i Folamour A/V, els més destacats

Sónar 2024 avança 70 activitats de la seva programació, entre les quals hi ha actuacions musicalsDJ setsconferències audiovisualsfòrums de debatmasterclasses i la gran zona expositiva Project Area. La 31a edició del festival tindrà lloc el 13, 14 i 15 de juny Barcelona i tornarà a convertir la ciutat en la capital mundial de la música, la creativitat i la tecnologia durant una setmana.

 

 

 

 

+RAIN Film FestivalAdelaidaAI & Blockchain Creative SummitAkazieAMOREASIANDOPEBOYS present ‘PHYSIS’Ben Böhmer liveBikôkôBlackhaineCASISDEADCharlotte de Witte presents ‘Overdrive’Cinthie live | Club CringeCoco EmDavid GruberDyce Ela MinusEliza Rose b2b Dan Shake b2b Sally C | EMPTYSETFloating PointsFolamour A/V Dj FucciGabber Eleganza presents ‘The Hakke Show’DJ Gigola | HadrenHéctor Oaks b2b Partiboi69 horsegiirL | JehiaJessie WareJudelineKAMAUUKaytranada Kelly MoranKerri ChandlerKI/KI liveLaFrancesssaLANAVLee Gamble presents ‘Models’ with Candela CapitánLoraine JamesMarta VerdeMarie Davidson liveMarlon Hoffstadt aka DJ Daddy TranceThe Martinez Brothers moktarNatural Wonder Beauty ConceptNicole L’Huillier Olof DreijerpablopabloPeter KirnProject AreaReinier Zonneveld liveSHYBOISkin On SkinSlim SoledadSpacerStacey Hotwaxx Hale b2b DJ PauletteSurgeon & Speedy J present ‘MULTIPLES’ liveSurusingheTAAHLIAHTeam Rolfes presents ‘321Rule’ live AV starring Lil MarikoTNTCTómas SaracenoTOMMY CASH | TORO presents: softchaos, engalanan, wicboyxToy Tonics Jam: Kapote & Sam RuffilloToya DelazyVince StaplesVMO a.k.a. Violent Magic Orchestra¥ØU$UK€ ¥UK1MAT$Uyunè pinku live

 

 

Grans noms de la música electrònica i més enllà

 

Aquest avançament de lineup està liderat per grans noms que abasten un ampli espectre de la música de ball. Charlotte de Witte elevarà la seva fusió de techno i trance a un altre nivell amb el seu show ‘Overdrive’, mentre que Folamour, icona global de la música disco i house, presentarà el seu nou espectacle audiovisual. També hi seran Ben Böhmer liveFloating Points Reinier Zonneveld live.

 

Jessie Ware donarà vida al seu sensual cinquè àlbum, eminentment soul i disco. Kaytranada mesclarà hip hop, funk i r&b. I Vince Staples acostarà el rap clàssic dels 90 al segle XXI.

 

 

El lloc al qual tothom ve a ballar…

 

Un any més, Sónar acollirà tant noms clàssics com d’altres en auge a l’escena de club. Les llegendes del techno Surgeon & Speedy J presentaran el seu directe ‘MULTIPLES’. També hi seran els mestres de dues generacions del house de la costa est: Kerri ChandlerThe Martinez Brothers.

 

Héctor Oaks torna al festival, aquest cop per signar un b2b desenfrenat amb Partiboi69Eliza Rose b2b Dan Shake b2b Sally C oferiran un b2b2b impredictible. I Manchester i Detroit es trobaran al b2b de Stacey Hotwaxx Hale DJ Paulette.

 

També hi seran KI/KI liveSkin On SkinMarlon Hoffstadt aka DJ Daddy TranceOlof Dreijer¥ØU$UK€ ¥UK1MAT$USurusingheSlim SoledadDJ Gigola i Coco Em, entre d’altres.

 

 

…veure performances radicals…

 

Blackhaine oferirà una de les seves provocadores actuacions, en les quals mescla drill, noise i intenses coreografies. Lee Gamble donarà vida al seu commovedor nou disc Models amb un espectacle -co-produït pel festival Unsound- diferent de tot el que ha fet abans i amb coreografia de Candela Capitán. I Gabber Eleganza desplegarà tot el potencial de ‘The Hakke Show’, amb balls extremadament precisos i exigents a més de 180 bpm.

 

Els provocadors germans i artistes digitals Team Rolfes representaran en directe la seva vibrant òpera de realitat virtual ‘321Rule’, amb la rapera viral Lil Mariko com a protagonista. VMO a.k.a. Violent Magic Orchestra mesclaran black-metal i gabber, mentre que el col·lectiu radical ASIANDOPEBOYS presentarà ‘PHYSIS’, un espectacle multidisciplinari de sis hores de durada amb un elenc rotatiu d’intèrprets, incloent Dis FigGabber Modus Operandi¥ØU$UK€ ¥UK1MAT$U.

 

I, amb ells, artistes que porten la música de club a nous terrenys performatius: TOMMY CASHhorsegiirLHadren i els col·lectius TORO (amb softchaosengalananwicboyx) i Club Cringe (amb Frost ChildrenMother CellAngel MoneyDJ Wallh4xDJ Trick i convidats especials).

 

 

…escoltar sons completament nous…

 

Hi haurà espai per al pop amb influències funk i flamenques de Judeline, així com per al rap embolicat per synth-pop de CASISDEAD i l’electrònica d’avantguarda amb elements spoken-word de Marie Davidson.

 

Ana RoxanneDJ Python com a Natural Wonder Beauty Concept oferiran un delicat concert de downtempo. Loraine James portarà els seus paisatges sonors íntims a Sónar per primer cop. També hi haurà espai per al neo-soul de tints africans de Bikôkô, el rap d’estètica afro-rave de Toya Delazy i les ombres barroques d’Adelaida. El públic més inquiet trobarà aliats en EMPTYSETKelly Moran. I les productores i vocalistes Ela Minusyunè pinku també tindran molt a dir, literalment.

 

…i experimentar altres mons a Sónar+D

 

El prestigiós artista contemporani Tomás Saraceno, conegut per les seves instal·lacions de gran format i els seus treballs amb globus solars i teles d’aranya, desgranarà les vinculacions entre art, ciències de la vida i ciències socials.

 

David Gruber, fundador i director del projecte CETI (Cetacean Translation Initiative), revelarà com està aconseguint traduir el llenguatge dels catxalots utilitzant Intel·ligència Artificial. L’artista sonora Nicole L’Huillier i l’artista visual Marta Verde mostraran a les seves respectives masterclasses l’ús que fan de la Intel·ligència Artificial des d’una perspectiva lúdica.

 

També destaquen el hacklab de música & IA dirigit pel tecnòleg Peter Kirn i l’AI & Blockchain Creative Summit, un espai d’intercanvi d’idees sobre usos creatius de la IA i la Web3.

 

 

Tickets a la venda

 

Els tickets per a Sónar 2024 segueixen a la venda a la nostra pàgina de tickets. Consulta aquí el preu actual de cadascun d’ells i els seus avantatges.