FOOD & DRINK
MENJAR A SÓNAR DE DIA

Una edició més, Sónar presentarà una proposta gastronòmica singular i heterogènia, que reunirà una oferta sensible i apta per a tota mena de públics i dietes. Una selecció d’establiments renovada i de qualitat, amb carns i vegetals de proximitat i ecològics, cuines i receptes del món, menús 100% plant-based i ingredients frescos i naturals.

 

 

La zona SonarVIP by Red Bull a Sónar de Dia comptarà amb la cuina Fantástika de Bacaro, restaurant italià de referència a Barcelona. És la millor cuina de la nonna, d’arrels venecianes i amb un toc sofisticat, una cuina adaptada a l’esperit de Sónar i a tota mena de públics i dietes. No et perdis el seu plat més representatiu: la sardina en Saor i el Bacalà Mantecato.

 

A més, l’àrea SonarVIP by Red Bull també comptarà amb una selecció de formatges de ramaders associats a Ramats de Foc, així com amb el cafè d’especialitat de Three Marks Coffee.

 

Sónar+D, hi haurà dos espais gastronòmics: el Lounge Bar i el Bistrot & Wine Bar.

 

Lounge Bar, podrem gaudir de la presència de Lady Babka, amb la seva proposta de forn delicatessen, cafès d’especialitat i saborosos sandvitxos i amanides.

 

Bistrot & Wine Bar, et proposem un exòtic viatge a Orient Mitjà de la mà de Silan

 

El Food Market de Sónar de Dia es troba a una àrea coberta i condicionada, per a què el públic es pugui protegir del sol i la calor mentre descansa, menja o sopa.

 

Sónar de Dia comptarà amb propostes per a tots els gustos i tipus de dietes:

 

 • Fileteando: hamburgueses i més, sempre de carns ecològiques km 0;
 • Hanna Vegan Food: saborós menjar 100% vegà;
 • Chuchy Hot Dogs: the ultimate hot dog;
 • Mother Wok: menjar del sud-est asiàtic amb un toc canalla… eat my noodles, motherwokkers!
 • Sabor a Pirineo: ous trencats de gallines felices amb varietat de toppings;
 • María Una Crep: creps artesanals i naturals i gelats cremosos;
 • Hula Poke: el poke més fresc i deliciós de Barcelona;
 • Panzer8: la pinsa romana… de dia i de nit;
 • Trikini: bikinis d’autor per a tot tipus de dietes;
 • Three Marks Coffee: cafès d’especialitat.
Copia_de_food-exp-1-2019.jpeg
MENJAR A SÓNAR DE NIT

Sónar de Nit tindrà dues zones SonarVIP by Red Bull. Una serà a l’escenari SonarClub i comptarà amb les pizzes a forn de llenya d’Una Pizza FoodTruck i amb les hamburgueses de primera qualitat de Woody. L’altra serà a l’escenari obert SonarPub i comptarà amb els ‘BIGkinis’ de El Bikini de la Pili. A tots dos espais, comptaràs amb les dolces propostes de The Fabulous Luigi’s, amb els seus gelats de fruita natural, creps i gofres.

 

A més, Sónar de Nit també comptarà amb el seu Food Market, col·locat, com sempre, al mateix pavelló que l’escenari SonarCar.

 

Sónar de Nit comptarà amb propostes per a tots els gustos i tipus de dietes:

 

 • Taco Bell: l’autèntic sabor Tex-Mex al més pur estil californià;
 • Goiko: donant-li canya a la millor música electrònica amb les burgers més top;
 • Indi Food Truck: hot dogs artesanals;
 • Panzer8: la pinsa romana, de dia i de nit;
 • Indakalma on the road: cuina amb productes de proximitat;
 • La Pulponeta: entrepans d’autor;
 • Flying Shiitake: cuina asiàtica al wok, original i amb personalitat;
 • Crepería La Moderna: creps artesanals i naturals;
 • Katze: smash burgers i patates, 100% plant-based;
 • Chick’s Korea: el millor pollastre a l’estil coreà;
 • La Moreneta: burgers amb carns de proximitat.

 

L’oferta gastronòmica de Sónar contempla totes les possibles al·lèrgies o necessitats alimentàries.

Pixel blanco.png
BEGUDA A SÓNAR DE DIA I SÓNAR DE NIT

Quant a la beguda, Sónar comptarà, com cada any, amb cervesa Estrella Damm, tant estàndard com sense gluten sense alcoholCoca-Cola presentarà el seu espai Royal Bliss amb còctels especials, igual que Jack Daniel’s, que oferirà combinats exclusius al seu espai a Sónar de Nit. Puerto de Indias oferirà les seves ginebres de sabors i tant Jägermeister com Sierra Tequila estaran oferint els seus famosos xarrups.

 

A més, podràs degustar els vins del celler ecològic mallorquí 4Kilos, que oferirà la seva línia de vins naturals Motor Blanc Motor Callet, tots dos de varietats autòctones de l’illa. Els vins estaran disponibles al Bistrot & Wine Bar i a Lounge+D, així com a les zones SonarVIP by Red Bull de Sónar de Dia i Sónar de Nit.

 

Quan demanis la teva primera consumició, hauràs de comprar el teu got de Sónar 2024 (50cl) per 1,50€. Si encara conserves el got de Sónar 2023, t’animem a portar-lo.

 

El got és reutilitzable i 100% reciclable, mitjançant un procediment intern pel qual li donem circularitat al material gràcies a la col·laboració d’Estrella Damm. Reutilitza el teu got tants cops com vulguis i, si ho prefereixes, canvia’l per un de nou a qualsevol barra. Conserva’l durant tot el festival: si el perds, hauràs de comprar un de nou.

 

Quan abandonis el festival, si no vols quedar-te el teu got, et demanem que el dipositis als contenidors habilitats a la sortida. D’aquesta manera, ens ajudaràs a donar circularitat al procés, ja que recuperarem els gots rebutjats després del festival per fabricar-ne de nous gràcies a Ecogots.

 

El got està fabricat a Catalunya, aprofitant la pela d’arròs sobrant dels cultius del Delta de l’Ebre, a la qual se li afegeix un petit percentatge de plàstic PP per donar-li consistència. Durant el procés, es redueixen les emissions de CO en un 72% respecte als processos de fabricació estàndard. Pots saber més sobre el got reciclable de Sónar 2024 aquí.

Copia_de_food-exp-2-2019.jpeg
ENTRADA DE MENJAR PER A BEBÈS O D’ALTRES NECESSITATS ESPECIALS A SÓNAR DE DIA

Recorda que no està permès entrar amb menjar ni a Sónar de Dia ni a Sónar de Nit. No obstant això, sí que podràs accedir amb aliments, begudes i/o preparacions clarament destinades al consum infantil d’entre 0 i 3 anys (per exemple: llet en pols, purés (mai en envasos de vidre), fruita o hortalisses fresques, sucs, formatge en porcions o iogurts).

 

Si tens algun dubte o qualsevol altra necessitat, si us plau, contacta’ns a través d’aquest formulari i t’ajudarem a resoldre’l.

Pixel blanco.png