Benestar al festivalDes del Sónar treballem per oferir la millor experiència possible als seus assistents.

Sónar manté un compromís ferm amb les persones assistents al festival i treballa per oferir, any rere any, la millor experiència possible als seus assistents. Sónar fa extensiu aquest compromís als seus treballadors, proveïdors i col·laboradors.

 

Des de 2012, Sónar disposa del distintiu de qualitat Q de Festa!, que atorga l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, que forma part de Party+ (The European Network For Safer Party Labels).

 

En aquest sentit, Sónar cuida del benestar del públic amb personal format, accés a aigua potable (ampliat el 2023 mitjançant la instal·lació d’aixetes), opcions de transport públic, begudes sense alcohol, aliments, taps per a les orelles, informació sobre consum de substàncies, preservatius, alcoholímetre i protocol d’abordatge d’agressions sexuals.

 

Des de Sónar, et demanem que tinguis en compte el següent:

 

 • Respecta i cuida als altres i a l’entorn
 • Si alguna cosa et senta malament, demana ajuda al personal
 • Algunes substàncies són més fortes que d’altres, informa-te’n al punt d’Energy Control
 • Si consumeixes, no condueixis. Utilitza el transport públic
 • Si pateixes una agressió sexista, acudeix al punt lila
 • Pacta un punt de trobada amb els teus amics i amigues, per si et perds
 • Hidrata’t: hi ha punts d’accés d’aigua gratis al recinte
 • Protegeix la teva pell, ulls i orelles
 • Fes pauses
 • Alimenta’t
   

Punt Lila’ - Protocol “No Callem”

Sónar vol mantenir un ambient segur i agradable durant els dies del festival. Amb aquest objectiu, Sónar col·labora amb “No Callem”, un protocol d’acció contra les agressions sexuals a locals nocturns promogut per l’Ajuntament de Barcelona. Totes les persones ocupades per Sónar han estat degudament informades sobre el contingut i els diferents casos coberts pel protocol.

 

Si detectes algun cas o intent d’agressió o comportament inapropiat, ja sigui físic o verbal, si us plau dirigeix-te als ‘punts lila’ de Sónar de Dia i Sónar de Nit, on personal format especialment estarà disponible per ajudar les persones afectades.

 

Sónar demana a totes les persones assistents al festival que es comportin de manera respectuosa i responsable amb la resta del públic i del personal, per garantir una experiència segura i satisfactòria per a tothom.

 

Energy Control

La seguretat és una prioritat a Sónar i, com a tal, Energy Control continuarà sent present al festival (l’stand se situarà a Sónar de Nit), oferint els seus serveis per a la prevenció i reducció de riscos en el consum de substàncies.

 

Creu Roja

Creu Roja serà present a diversos punts dels recintes del festival per atendre qualsevol assistent que presenti símptomes de malestar o requereixi atenció mèdica.

 

Aquí pots comprovar les ubicacions exactes de tots aquests serveis: