BenestarVolem que tots els i les nostres assistents tinguin una experiència segura, divertida i agradable a Sónar, lliure d’assetjament i discriminació. Ajuda’ns a fer de Sónar un festival per a tothom.

Sónar manté un compromís ferm amb totes les persones assistents al festival i treballa per oferir, any rere any, la millor experiència possible als seus i les seves assistents. Sónar fa extensiu aquest compromís als seus treballadors, col·laboradors, artistes i participants.

 

Des de 2012, disposem del distintiu de qualitat Q de Festa!, que atorga l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, que forma part de Party+ (The European Network For Safer Party Labels).

 

En aquest sentit, cuidem del benestar del públic amb personal format, accés a aigua potable, opcions de transport públic, begudes sense alcohol, aliments, taps per a les orelles, informació sobre consum de substàncies, preservatius, alcoholímetre i protocol d’abordatge d’agressions sexuals.

 

Des de Sónar, et demanem que tinguis en compte el següent:

 

  • Respecta i cuida als altres i a l’entorn
  • Si quelcom et senta malament, demana ajuda al personal
  • Algunes substàncies són més fortes que d’altres, informa-te’n al punt d’Energy Control
  • Si consumeixes, no condueixis: utilitza el transport públic
  • Si pateixes una agressió i/o discriminació per raó de gènere o identitat sexual, acudeix al Punt Lila i LGTBIQ+. Allà et podran ajudar.
  • Pacta un lloc per retrobar-te amb els teus amics i amigues, per si et perds
  • Hidrata’t: hi ha punts d’accés d’aigua gratis al recinte
  • Protegeix la teva pell, ulls i orelles
  • Fes pauses
  • Alimenta’t

 

 

Punt Lila i LGTBIQ+ / Protocol ‘No Callem’

 

A Sónar, ens preocupem per mantenir un ambient segur i agradable per a totes les persones, i disposem d’un protocol d’actuació per respondre davant les agressions sexuals i LGTBIfòbiques a locals d’oci promogut per l’Ajuntament de Barcelona, el protocol ‘No Callem’.

 

Si pateixes o detectes algun cas o intent d’agressió o comportament inapropiat, ja sigui físic o verbal, per raó de gènere o identitat sexual, si us plau, dirigeix-te al Punt Lila i LGTBIQ+ de Sónar de Dia o Sónar de Nit, on personal format especialment estarà disponible per tal d’ajudar a qui ho necessiti.

 

Demanem a totes les persones assistents al festival que es comportin de manera respectuosa i responsable amb la resta del públic i del personal, per tal de garantir una experiència segura i satisfactòria per a tothom.

 

 

Energy Control

 

La seguretat és una prioritat a Sónar i, com a tal, Energy Control continuarà sent present a Sónar de Nit, oferint els seus serveis per a la prevenció i reducció de riscos en el consum de substàncies.

 

 

Creu Roja

 

Creu Roja serà present a diversos punts per atendre qualsevol assistent que presenti símptomes de malestar o requereixi atenció mèdica.

 

Aquí pots comprovar les ubicacions exactes de tots aquests serveis: