DICE
S2023_Web_Logos180x88_DICE.png
YDRAY-GT_220616_SONAR22_R5_8820.jpg

 

Per tercer any consecutiu la col·laboració entre DICE i Sónar Festival dona els seus fruits amb la presentació de 18 artistes que deixaran la seva empremta en l'escenari SonarPark By DICE dins de Sónar de Dia. Aquest espai, abrigallat per les seves ja emblemàtiques cortines verdes, tornarà a ser l'epicentre de l'avantguarda electrònica més camaleónica en el recinte firal de Montjuïc de Barcelona. 

 

SonarPark By DICE és la llar de la innovació i la transgressió de les tendències que configuren les inquietuds més actuals de la cultura de club. El lloc idoni per a acollir tot tipus de veus i sensibilitats amb els discursos més frescos i inclusius on el local repercuteix i transcendeix a nivell mundial. Un punt de confluència de 12 països diferents a través dels cinc continents en un viatge musical lliure d'inflexibles dogmatismes. 

 

A més, del partner de ticketing i compartir aquest escenari, DICE organitza un panell a Sonar+D on cada any aborda temàtiques d'actualitat que preocupen o comparteixen els joves i innovadors artistes que actuen en SónarPark by DICE. Enguany es titula ‘Migrate to create’.