20230802-Web_AINES-1200_675.jpg
02/08/2023SonarMix 026: AINES - Tants gèneres musicals com estats anímics

Des del primer beat de SonarMix 026, es pot apreciar que AINES no va venir a Sónar 2023 a oferir un set més. La selectora de Barcelona va ser la primera a pujar a l’escenari de SonarVillage by Estrella Damm en la tarda del dissabte 17 de juny, després de dos dies i una nit de festival.

 

 

 

Pel seu debut al festival, AINES va basar la selecció musical “en les diferents emocions que he sentit durant aquest any, passant per tants gèneres musicals com estats anímics,” segons ens revela mes i mig després d’aquell dia. Aquesta coctelera d’emocions va donar com a resultat una “intensa hora de música” que va dur al públic del 30è aniversari “d’un breakbeat fosc i rebel a un hip-hop empoderador, navegant a través de melodies i ritmes amb molt groove i acabant en el jungle més alliberador”.

 

SonarMix 026 ens porta del “Fwd” de Porter Brook al remix jungle de Kotu de l’“Everybody Loves The Sunshine” de Roy Ayers. Pel camí, AINES visita el sempre empoderador discurs de Pelada, l’apropament de Pangaea a les influències pop, la percussió d’Ahadadream (qui va actuar en aquest mateix escenari el dia anterior), les veus metàl·liques de Nicola Cruz i el groove sempre càlid de Roza Terenzi (qui va tancar la nit anterior b2b amb ISAbella). I, per descomptat, un parell de treballs de collita pròpia, que encara no han vist la llum: el seu remix d’“El Crit” d’Adelaida (amb unes lletres en català sempre tan inesperades com benvingudes) i l’original “cute nenas love groovin’”, coproduït per ALVVA.

 

En definitiva, una hora de música que va provocar els primers balls del dissabte a Sónar de Dia i que, ara, queda disponible per a tothom dins la sèrie SonarMix.

 

Tracklist:

Porter Brook - Fwd

Tom Blip - Kickdrums!!!

K-LONE - Zissou

Ben Hauke - Dep First Draft

Pelada - A Mí Me Juzgan Por Ser Mujer

Regal86 - Bumper

Adelaida - El Crit (AINES Remix) (unreleased)

Hodge - Sub 100

Leikeli47 - Bad Gyal Flex

ALVVA, AINES - cute nenas love groovin’ (unreleased)

Greedy G - Expression

Pangaea - Installabon

Chico Blanco - Cadillac (Yenk + CB Re-Edit)

The Prodigy - Weather Experience (Top Buzz Remix)

Ahadadream - Melty

Tarquin, TSVI, Luru, Jammz - Come To The Dance

Nicola Cruz - Se Pone Caliente

Roza Terenzi - Stylish Tantrum

MCR-T & Miss Bashful - Sad Slut (Sped Up)

Tim Reaper - Bulletproof

Roy Ayers - Everybody Loves The Sunshine (Kotu Remix)