20231018_Web_Notícia_SonarMix029Cardopusher.png
18/10/2023SonarMix 029: Cardopusher - Polvoritzant cos i ment

Per tancar aquesta temporada de SonarMixCardopusher, habitual del festival, ofereix una sessió especial. Inspirat per l’experiència d’actuar just abans d’Aphex Twin a Sónar de Nit enguany, Luís Garbán es fixa al llarg de SonarMix 029 en “la música que em va inspirar a principis dels 2000, quan feia els meus primers passos com a productor”.

 

 

A vegades regira l’estómac, a vegades és polvoritzant i a vegades fins i tot provoca mal de cap; no és un mix apte per a cardíacs. Aquesta és “una mescla de gèneres que va des del breakcore, el noise i el hardcore fins al gabber, l’industrial i la IDM”. Per quan s’arriba a la commovedora (i sorprenentment futurista) belada vocoder de Cylob “Cut The Midrange Drop The Bass”, és possible que es necessiti una dosi extra d’aire fresc.

 

Hi ha una salva d’obertura que ret homenatge als seus herois Venetian SnaresKid606, alguns talls (inclosos temes inèdits) dels seus àlies Cardopusher Safety Trance i música arribada dels marges més allunyats del ball, però que “manté la mateixa essència sònica” (per exemple, Talpah vertigoaway & purity://filter). I, com no, un tema (el hardcore dement de “Mangle 11”) de l’artista també conegut com a Richard D. James, que “no només em va introduir en la música electrònica en general, sinó que també em va portar a explorar altres gèneres, entre ells el breakcore i la IDM, les meves primeres obsessions”.

 

58 minuts de música passada, present i futura que desafia els gèneres. Un tancament idoni per a la temporada 2023 de SonarMix.

 

Tracklist:
Cardopusher - Nowhere To Run

Kid606 - Kidrush

Venetian Snares - Choprite

Kid606 - Juvenile Rollcall

Cardopusher - Void96

I:gor - Maligno

Sewerslvt - Slvtcrvsher

Talpah - There Is Nothing Here

Aphex Twin - Mangle 11

Safety Trance x DJ Loser - Serpent’s Cell

Safety Trance - Untitled

vertigoaway & purity://filter - TSOF (the sound of......)

Cardopusher - Untitled

Half Mortal - The Mirror Bends

Cardopusher - Environmental Product

Doormouse - Skelechairs (Venetian Snares Remix)

Shimon Harbig - Petty Quarrel (ft. yumeo)

Blood Of Aza - Body Bags

Cylob - Cut The Midrange Drop The Bass