20230914_Web_NotíciaWeb_SonarMix_CCDISCO_1200_675.png
13/09/2023SonarMix 028: CC:DISCO! - La música disco mai morirà

“A vegades, simplement, tot encaixa...,” diu CC:DISCO! en recordar el seu “bucket list set” a Sónar de Nit enguany (quelcom que tenia pendent fer almenys un cop a la vida).

La sessió de 90 minuts, que ja es pot escoltar gràcies a SonarMix 028, va revelar el seu habitual estat d’ànim, tan efusiu com imprevisible. “El públic em va fer sentir que podia fer qualsevol cosa aquella nit,” assegura. Un gran exemple són els seus dos últims temes: el sintetitzador i les cordes del tema de Godiego per a la sèrie de culte japonesa Monkey i l’oda a l’hedonisme “All I Wanna Do” de Sheryl Crow (“el meu millor moment com a DJ amb TDAH,” deia en to de broma més tard al seu Instagram).

 

 

Tot això dona fe de la filosofia essencial de la selectora australiana, que consisteix a mantenir al públic expectant: “Per a mi, punxar és aconseguir que el públic no tingui ni idea de què vindrà a continuació.” Així que el mix conté proto-tekno i trance (“Ecstasy Energy” de Dee Danie Dee i un edit de Sacred Stones del clàssic i inclassificable banger de D.F.X.) juntament amb acid house (l’himne carregat de batucada “Give It Up” de The Goodmen), a més de versions modernes de tribal (“Another Fine Mess” de Luca Lozano) i balearic (“Mi Vida” de DJ Gigola).

 

Per descomptat, tractant-se de CC: DISCO!, també hi ha una bona ració de clàssics, rareses i edits de música disco, anant de la versió còsmica de Pyschemagik del clàssic de Chilly “For Your Love” i una versió d’Albion del “Sandwich” de Mustang (atenció al seu electritzant solo de guitarra) fins a l’eixordadora percussió de “The Break” de Kat Mandu. “El que vaig veure aquella nit va consolidar la meva opinió que LA MÚSICA DISCO MAI MORIRÀ,” conclou. “Veure la gent embogir amb aquella èpica secció disco del final del set realment va fer que se’m desfés el cor.” És hora de pujar el volum, tancar els ulls i, potser, també embogir per uns minuts.

 

Tracklist:

Midnight Juggernauts - Intro
CC:DISCO! ft. Confidence Man - Chez Moi (Waiting For You) 

Dee Daniel Dee - Ecstasy Energy
Sacred Stones - Poppy Morales

Chilly - For Your Love (Psychemagik Edit)
Free Life - Dance Fantasy
Chicco Secci Project - N.E.W Y.O.R.K
Luca Lozano - Another Fine Mess

Bok Bok - Running Inside
Cachapas - Siguen Bailando
Brandy - Full Moon (Sol Power All-Stars Remix)
Q&Q - Batuca Gum
The Goodmen - Give It Up

DJ Gigola - Mi Vida
Kat Mandu - The Break
Sandwich - Mustang (Albion Edit)
John Davis & Monster Orchestra - Ain’t That Enough For You 

Corona - Gotta Be Movin’
Last Magpie - Release It
Erotic Drum Band - Love Disco Style
Stephen Schalaks - Fantasy Girl
Pete Blaker - Donne Not Donna (Edit)
Godiego - Monkey Magic
Sheryl Crow - All I Wanna Do