Piromusical.png
20/09/2023Sónar posarà aquest dilluns la banda sonora al Piromusical de les Festes de La Mercè de Barcelona

De Rosalía i Bad Gyal a Daft Punk i Pet Shop Boys. De Björk i Aphex Twin a Miss Kittin i Jeff Mills. I d’aquí a reviure molts altres grans moments de la història de Sónar… i compartir-los amb tota la ciutat.

 

Aquest dilluns 25 de setembre, a les 22:00h, l’espectacle Piromusical de La Mercè 2023 clausurarà davant desenes de milers de persones la Festa Major de Barcelona amb un homenatge a la música i els i les artistes que han sonat al festival durant les seves 30 edicions.

 

L’Av. Maria Cristina, situada al costat de Fira Montjuïc (recinte de Sónar de Dia), serà testimoni d’un gran espectacle pirotècnic acompanyat per 30 minuts de música seleccionada per Sónar. L’edició, producció i mastering del mix musical estan signats per Phran, productor i DJ veneçolà establert a Barcelona i un habitual del festival.

 

El show, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona mitjançant l’Institut de Cultura (ICUB), oferirà un recorregut global a través dels sons, les veus i els ritmes dels cinc continents; un viatge intercultural i una gran festa al so de grans clàssics i dels noms més llegendaris de la música del nostre temps.

 

Sonaran hits d’artistes locals com RosalíaMaria ArnalDesert Bad Gyal i d’altres estrelles internacionals com Daft PunkKraftwerkBjörkBad BunnyNathy PelusoPet Shop Boys Grace Jones. Tot això, sense oblidar grans noms de la música de ball com Todd TerjeMiss KittinLaurent Garnier Jeff Mills. A més, hi haurà un petit però significatiu homenatge al compositor japonès Ryuichi Sakamoto, qui ens va deixar aquest mateix any i qui ha estat una de les figures més rellevants de la música del darrer mig segle, un habitual de Sónar i l’autor de la música d’obertura dels JJ.OO. de Barcelona ‘92.

 

En total, sonaran en format comprimit més de 50 cançons d’artistes capitals per al desenvolupament de la música electrònica, que han passat per Sónar en aquests 30 anys i que permetran celebrar el gran vincle que el festival manté des de 1994 amb la ciutat de Barcelona.

El Piromusical de La Mercè 2023 es podrà presenciar en viu a l’Av. Maria Cristina i es podrà seguir en directe a través de TV3, lamerce.barcelona i de sonar.es.

 

 

Venda general de tickets per a Sónar 2024

 

Just l’endemà, el dimarts 26 de setembre, s’obrirà la venda general de tickets per a Sónar 2024, que se celebrarà els dies 13, 14 i 15 de juny Barcelona. De moment, sortiran a la venda els SonarPassSonarPass+D, tots dos en modalitat estàndard i VIP.

 

Subscriure’s a la newsletter de Sónar és la millor manera d’estar al corrent de totes les novetats relatives a aquesta nova edició del festival.