20230727 SonarLab by Resident Advisor Mixes.jpg
27/07/2023Torna a escoltar l’escenari SonarLab by Resident Advisor de Sónar de Nit amb cinc dels seus sets

No hi ha res com poder tornar enrere... Resident Advisor, partner de Sónar 2023, publica un conjunt d’enregistraments del seu escenari a Sónar de NitSonarLab by Resident Advisor.

 

De breaks i bass a rave eufòric i techno meditatiu, passant per juke i jungle, ja es poden reviure els sets d’AquarianDJ Marky & MC GQSHERELLE x Kode9Nene HWata Igarashi. La playlist completa està disponible al SoundCloud de Resident Advisor, tot i que també tens cadascun dels mixes a continuació.

 

 

El productor canadenc Aquarian mai s’ha dut molt bé amb els límits dels gèneres. A Sónar de Nit, el seu frenètic DJ set va tirar de junglehardcore, hip-hopbass music, baile funkbreaks, i així fins a qualsevol altre enèrgic gènere musical de club imaginable.

 

 

 

El drum’n’bass mai morirà, mentre DJ Marky hi tingui alguna cosa a dir. A la llegenda brasilera, en actiu des dels anys 90, se li va unir MC GQ per a un inoblidable sunrise set ple de rollers, jump-up i amen breaks.

 

 

 

SHERELLE x Kode9 van reunir dues generacions de l’UK hardcore en un dels sets més esperats del festival. Van actualitzar el so del rave i el jungle clàssics amb bass music d’avantguarda i jukefootwork hiperactius. I no van decebre pas.

 

 

 

L’artista de Berlín Nene H va fer les delícies del públic raver dissabte a la nit. 90 minuts de música amb un ritme trepidant, irresistiblement alegre i induint a un so trance capaç de capturar l’esperit del rave a 2023.

 

 

 

No hi ha molts productors de techno com Wata Igarashi. El japonès va oferir un sorprenent directe d’electrònica psicodèlica, immersiva i sinuosa, que va sobrepassar per complet la clàssica estructura del four-to-the-floor.