S2024_SonarMix_030-LauraBCR-Web.jpg
22/11/2023SonarMix 030: Laura BCR - Grooves profunds i molt dub de la mà d’una aficionada al techno de tota la vida

Encara que Laura BCR es descriu a si mateixa com a “hiperactiva”, no és això el que es dedueix de SonarMix 030, el primer SonarMix que neix del lineup de Sónar Lisboa. L’artista francesa, establerta a Rotterdam després d’una llarga temporada a Berlín, mescla amb tal fluïdesa que és difícil detectar on acaba un tema i comença el següent. DJ, productora, promotora de festes, agent de booking i manager d’un segell (On Board Music), atribueix la seva inesgotable energia a haver estat més d’una dècada treballant amb “algunes de les persones més talentoses i apassionades del sector”.

 

 

Per inaugurar la nova temporada de SonarMix, recorre “dubs, breaks i ritmes hi-energy”, oferint un repertori de 57 minuts de sons profunds i psicodèlics. Gravat “espontàniament a casa i en un únic intent”, està compost gairebé íntegrament per temes molt nous o encara per llançar del fèrtil panorama deep techno underground a nivell mundial. Hi ha un tall ondulant i percutiu de la també francesa Gigi FM; àcid còsmic del belga Foreign Material; temes imminents dels fitxatges d’On Board PolygoniaSteffi; una porció de dub techno de la prolífica i veterana productora Gunjack; i un tema també per publicar de la mateixa Laura. És un tracklist que ret homenatge a les seves amigues i contemporànies, així com a la seva passió per la nova música. Addicta al vinil des de sempre, pren el seu nom artístic de la botiga de discos que tenia a Berlín, Bass Cadet Records, clausurada el 2019.

 

També serveix com a invitació per anar a veure-la actuar a Sónar Lisboa 2024 els dies 22, 23 i 24 de març de l’any vinent, on, de ben segur, demanarà “deixar el mòbil a la butxaca i tancar els ulls” per perdre’s a la pista de ball del Parque Eduardo VII.

 

Tracklist:
Zara - Quixotic 

Doltz - Mimei (HI-C Remix) 

Gigi FM - Amadamushies 

Ben Buitendijk - XXX 

Tammo Hesselink - Nut Wandel

Foreign Material - The Living Planet

Psyk - Parade

Steffi - Individuals From All Walks (Rosati Remix)

Luigi Tozzi - Haboob

Rene Wise - Gorilla

Polygonia - Forthcoming 

Luigi Tozzi - Sorcery

Gunjack - Ratsel Box

Korbeat - Reconocerse

Kontinium - Doom Scrolling

Laura BCR - How Do I Get To Know You

Polygonia - Forthcoming 

Steffi - The Red Hunter (Barker Remix)

Endurance - Novum