20240215-BCN_Web_Notícia_VentajasJóvenes.png
15/02/2024Descomptes per a joves - si tens entre 18 i 30 anys, això t’interessa

Un any més, Sónar facilita l’accés de persones joves al festival amb la seva presència en una sèrie de programes de descomptes per a gent jove.

 

Si tens entre 18 i 30 anys, pots aprofitar qualsevol d’aquests programes i aconseguir el teu ticket per a Sónar 2024 amb descompte:

 

 

European Youth Card | Carné Joven | Carnet Jove

 

Amb el teu Carnet Jove, pots gaudir d’un descompte de 20€ en qualsevol tipus de ticket o abonament per a Sónar 2024, a excepció dels tickets de modalitat VIP. Així doncs, pots aconseguir un:

 

  • SonarPass (abonament amb accés a tot Sónar de Dia i tot Sónar de Nit)
  • SonarPass+D (abonament amb accés a tot Sónar de Dia, tot Sónar+D i tot Sónar de Nit)
  • Sónar by Day Pass (accés als tres dies de Sónar de Dia i Sónar+D)
  • Sónar by Night Pass (accés a les dues nits de Sónar de Nit)
  • Ticket Individual Sónar de Dia (accés a un dels tres dies de Sónar de Dia: dijous, divendres o dissabte)
  • Ticket Individual Sónar de Nit (accés a una de les dues nits de Sónar de Nit: divendres o dissabte)

 

Troba més informació sobre el teu Carnet Jove en aquest enllaç. Hauràs de generar el teu codi de descompte personal. Quan l’hagis obtingut, procedeix amb la compra del teu ticket de manera habitual aquí i, un cop a DICE, aplica el teu codi de descompte.

 

 

Bo Cultural

 

Encara que el Govern espanyol encara no ha posat en marxa el Bo Cultural de 2024, el Bo Cultural de 2023 continua vigent. Això significa que, si et vas donar d’alta l’any passat i encara tens crèdit per gastar, només has d’adquirir el teu ticket per a Sónar 2024 seguint els passos habituals i completar el pagament amb el teu bo.

 

Un cop el Govern posi en marxa el Bo Cultural de 2024, les persones que compleixin els requisits podran donar-se d’alta i pagar els seus tickets per a Sónar 2024 amb el seu crèdit del bo.

 

Tens més informació relativa al Bo Cultural del Govern espanyol en aquest enllaç.

 

 

Cultura Jove

 

Cultura Jove és el nou programa de la Generalitat de Catalunya, que recull l’esperit de la iniciativa Escena 25. Si tens entre 18 i 30 anys, podràs aconseguir un ticket per a qualsevol dels tres dies o qualsevol de les dues nits de Sónar 2024 per un preu reduït de 20€. Per a aquesta plataforma s’habilitaran unitats limitades de tickets per a cada jornada.

 

Tens tota la informació necessària sobre Cultura Jove en aquest enllaç.