20240125-NOTIWEB-AIR.jpg
25/01/2024Air celebrarà els 25 anys del seu àlbum 'Moon Safari' a Sónar 2024

Air retran homenatge al seu aclamat àlbum de debut amb el show Air play ‘Moon Safari’, en el que suposa el primer cop que el duo francès interpreta en directe i al complet el disc que els va catapultar a la fama. Air actuarà el divendres 14 de junySonarClub, l’escenari principal de Sónar de Nit.

 

Moon Safari (1998), considerat avui dia un treball de culte, manté més vigent que mai la riquesa del so electrònic francès, fusionant el downtempo amb l’herència de la chanson française. Va ser un llançament que va col·locar Nicolas Godin Jean-Benoît Dunckel ben amunt, instal·lant grans temes com “Sexy Boy”, “All I Need” o “La Femme d’Argent” al subconscient del gran públic a la fi dels 90.

 

 

Aquest anunci suposa el retorn d’Air al festival després de la seva anterior actuació el 2010. El show se suma als més de 100 que hi haurà a Sónar 2024, entre els quals destaquen Jessie WareKaytranada Ben Böhmer live, aquella mateixa nit, i Vince StaplesFolamour A/VThe Martinez BrothersKerri ChandlerCharlotte de Witte presentant ‘Overdrive’Floating Points Olof Dreijer durant el cap de setmana, entre molts d’altres.

 

El festival completarà la seva programació en les properes setmanes. Els tickets per a Sónar 2024 ja estan a la venda aquí.