SonarApp

Ja està disponible l’app de Sónar 2024, la millor manera de tenir tota la informació del festival a la teva mà.

 

Un cop descarregada i instal·lada, l’app, disponible en tres idiomes (castellà, català i anglès), et permetrà consultar el lineup per dies, escenaris, horaris i artistes tant de Sónar de Dia com de Sónar de Nit i Sónar+D. També podràs triar les teves actuacions i activitats preferides i rebre notificacions abans que comencin, per no perdre’t allò que més t’interessi, així com carregar crèdit SonarCashless a la teva polsera tants cops com vulguis.

 

La navegació és molt intuïtiva i senzilla i inclou també els mapes dels diferents escenaris de Sónar de Dia i Sónar de Nit.

 

També trobaràs totes les activitats de Sónar+D ordenades per àrees i, per descomptat, la informació pràctica del festival -com arribar o com anar de Sónar de Dia a Sónar de Nit, entre d’altres-.

 

A més, l’app funciona sense connexió, per la qual cosa no és necessari tenir les dades activades.

 

Els posseïdors de tickets de Sónar+D (SonarPass+D VIP, SonarPass+D o Sónar by Day Pass) poden, a més, accedir a la secció Networking de l’app, on trobaran canals dedicats i on podran enviar missatges privats entre usuaris, per connectar amb la resta de l’audiència de Sónar+D.

 

download-ios-appdownload-android-app
App.gif