LockersReserva ara el teu locker a Sónar de Dia o Sónar de Nit

Comptem amb lockers de pagament* tant a Sónar de Dia com a Sónar de Nit. Els lockers són de diferents tamanys, perquè puguis dipositar les teves bosses roba. A més, els lockers disposen de port USB per deixar carregant el teu mòbil o qualsevol altre dispositiu.

 

Els lockers ja es poden reservar de manera anticipada aquí*. Durant el procés, veuràs els diferents lockers disponibles a cada recinte per cada data, amb les dimensions exactes i una aproximació dels objectes que hi caben a cadascun d’ells. En confirmar les reserva, rebràs un codi per email, que servirà per obrir i tancar el teu locker. Tingues en compte que pots compartir locker amb qui tu vulguis.

 

Reserva el locker que prefereixis per a l’esdeveniment i el dia al que hi vulguis anar i preocupa’t exclusivament de gaudir.

 

*Tingues en compte que els lockers es podran pagar únicament amb targeta de crèdit o dèbit, tant si reserves de manera anticipada online com si ho fas in-situ al festival. Tingues en compte que les unitats de lockers disponibles són limitades.

 

 

A continuació, trobaràs les Condicions Generals relatives a les Reserves Mobile Locker - Store & Enjoy:

 

CONDICIONS GENERALS RELATIVES A LES RESERVES MOBILE LOCKER – STORE & ENJOY (EN ENDAVANT, ML)

 

1. La reserva només es considera completa després que hàgim rebut el pagament complet i vostè hagi rebut un correu electrònic de confirmació amb els detalls de la seva reserva.

 

2. Una reserva a través de la nostra infraestructura en línia dóna dret a un caseller de la grandària triada. Després de finalitzar la compra, un caseller no es pot canviar per un d’una altra grandària/combinació de característiques.

 

3. Les vendes es poden reemborsar cas per cas posant-se en contacte amb nosaltres i proporcionant els detalls de la reserva i el motiu de la cancel·lació.

 

4. Els reemborsaments sol·licitats més de 14 dies després de la data de comanda es consideraran no reemborsables per defecte.

 

5. Les devolucions d’una reserva han de sol·licitar-se abans dels 14 dies d’anticipació a l’esdeveniment comptats a partir de la mitjanit a la zona horària respectiva de l’esdeveniment per al qual es va sol·licitar la cancel·lació. Els reemborsaments sol·licitats després d’aquest termini es consideraran invàlids.

 

6. Els reemborsaments sol·licitats sempre es consideraran reemborsaments parcials. S’han pagat tarifes administratives per iniciar la seva reserva i gestionar el pagament. Aquests costos es consideraran un càrrec per a l’usuari final i, per tant, es restaran de la suma del reemborsament.

 

7. L’ús del caseller durant el temps reservat queda a discreció de l’usuari. No hi haurà cap reemborsament pels dies de reserva no utilitzats.

 

8. Ens reservem el dret de denegar la cancel·lació si la sol·licitud de reemborsament no compleix amb els requisits previs establerts anteriorment.