Tim Maughan ‘2 tired 2 prompt’Talk
Tim.jpg
UK/US
divendres 1417:30 - 18:00
Stage+D
L’escriptor Tim Maughan volia saber quin impacte tindria la IA en la propera dècada de l’art - així que li va preguntar a una IA. Visuals de David M. Romero i Laura Rigau.

Amb la seva premiada novel·la de debut Infinite Detail, l’escriptor Tim Maughan ha imaginat un món distòpic en el qual internet ha desaparegut. Per al seu següent truc, intenta imaginar com seria l’art sense artistes. ‘2 tired 2 prompt’ documenta els seus intents d’extreure d’una IA la resposta sobre l’impacte de la IA en les arts.

 

Veient el seu treball anterior, que inclou articles de no-ficció per a la BBCNew Scientist i el MIT Technology Review, així com guions per a curtmetratges, televisió i Netflix, podem esperar crítiques perspicaces, anàlisis detallades i fins i tot una petita dosi d’humor negre.

 

Aquest metadiàleg rep una capa addicional gràcies a la intervenció visual de David M. Romero (àlies gtxdlr), el treball del qual explora com les realitats alternatives es veuen influïdes per la ficció especulativa, així com de la dissenyadora gràfica Laura Rigau.