Realities+D Exhibition
00_S2024-BCN_Artistas_FichaWeb_Realities+D.png
INT
dissabte 1515:00 - 20:00
Project Area
Un camp de joc de permacomputing en VR by Fabbula en col·laboració amb Sónar i Octobre Numérique - Faire Monde

Realities+D, presentat per Fabbula en col·laboració amb el festival francès de new media experimental Octobre Numérique - Faire Monde, es troba dins de Project Area. Explora el seu programa de recerca “Permacomputing Playgrounds” amb tres experiències de realitat virtual a càrrec d’artistes d’avantguarda que examinen la nostra relació amb la innovació, la recreació i allò no humà.

 

The Garden de Jérémy Griffaud

The Garden t’endinsa en un jardí de fantasia replet d’espècies vegetals úniques i espines dorsals d’una misteriosa producció tecnològica. A mesura que assumeixes la responsabilitat de cuidar aquest centre de producció, la teva missió de gestionar les plantes es converteix en un caos.

 

Subterranean Imprint Archive de Lo-Def Film Factory (Francois Knoetze i Amy Louise Wilson)

Subterranean Imprint Archive fusiona rics collages d’imatges d’arxiu, relats personals i visions espectrals per exposar els conflictes profundament arrelats entre l’explotació de minerals a l’Àfrica i la cerca mundial d’energia nuclear.

 

Potential Objects d’Alex Sinh Nguyen

Potential Objects et transporta a un eixelebrat taller virtual al qual podràs esculpir capritxosos artefactes a partir de restes abandonades. El joc convida els jugadors a incorporar components elaborats per d’altres a les seves pròpies creacions, obrint infinites oportunitats de reciclatge.