Future of Music with Revelator Labs & MUSIC x: Royalties on-chain and self-custody of IP RightsTalk
S2024-BCN_Future of Music with Revelator Labs & MUSIC x Roy_FichaWeb.png
divendres 1416:00 - 18:00
Room+D 2
Descobreix com es poden utilitzar les tecnologies Web3 per construir una indústria musical més resistent i progressiva amb Revelator Labs i MUSIC x

La indústria musical és la més infravalorada i complexa de totes les indústries creatives. En aquesta sessió, Revelator LabsMUSIC x ofereixen una innovadora guia per a la intersecció entre la música i les tecnologies de nova generació.

 

La sessió serà presentada i dirigida per Maarten Walravencoeditor de Music x. Ens parlarà sobre com les tecnologies Web3 s’estan integrant en la indústria musical per permetre als creatius i a les discogràfiques construir models més resistents i progressius entorn de la música.

 

A continuació, Maarten i l’equip de Revelator debatran sobre com l’adopció de solucions basades en onchain pot afavorir alguns dels principals reptes als quals s’enfronta actualment la indústria musical. De complexes estructures de gestió dels drets musicals a la distribució equitativa i transparent dels drets d’autor, passant per l’autocustòdia dels drets de propietat intel·lectual i els acords de finançament mitjançant els darrers avenços DeFi favorables als titulars de drets, aquesta sessió explica com preparar el teu negoci musical per al futur.

 

A la segona part de la sessió, escoltarem algunes històries d’artistes que ens explicaran com les eines de Revelator Labs els permeten assegurar l’autocustòdia dels seus drets de propietat intel·lectual a través de la tokenització dels drets d’autor.

 

 

Mike Pollard és cofundador de Nina Protocol, juntament amb Eric Farber i Jack Callahan. Mike també és músic i ha llançat la seva pròpia música sota els projectes Treetops i Pale Blue Sky. Abans de començar Nina el 2021, Mike va dirigir i va començar el segell musical Arbor de 2004-2012, que va llançar música d'artistes com Oneohtrix Point Never, Horse Head, Emeralds i més. Mike també és membre del grup d'art FPBJPC i anteriorment d'Svetlana Gallery.

 

 

Rebecca Stary: Amb una formació tant en música com en tecnologia, Rebecca ara supervisa la distribució de Revelator, una plataforma integral per a la gestió de drets, distribució i serveis web3 d'avantguarda. Ha treballat estretament amb centenars d'etiquetes, artistes i distribuïdors per publicar i promocionar la seva música de manera efectiva.

 

 

Portrait XO: és un investigador independent i artista multidisciplinari, especialitzat en tecnologies d'IA i WEB3. El nucli del seu treball aborda el biaix en la societat, tradueix les opinions especulatives sobre la IA i critica l'impacte de la IA en la creativitat, la identitat, les cultures i la societat poc representades. El seu àlbum d'IA WIRE va ser el primer d'aquest tipus, un àlbum llançat utilitzant una cadena/NFT per model de vinil, el desembre de 2022.

 

 

Kalam Ali: Kalam és un fundador de tecnologia musical especialitzat en subcultures creatives d'IA, mons de joc i llançaments en cadena per al creixement de l'audiència i nous ingressos d'artistes. Va cofundar Sound Obsessed amb Portrait XO i Dadabots, un laboratori i comunitat d'innovadors sonors en IA i XR, i va fundar IN X SPACE, un estudi d'actuació de música XR. Amb més d'una dècada en tecnologia musical, Kalam ha impulsat la innovació a Native Instruments i ha cofundat Marathon Artists Lab. Té una rica formació en capital risc, M&A i acceleració de startups en diversos sectors tecnològics. Amb seu a Berlín, Kalam se centra en l'avanç de la IA creativa, XR i la distribució en cadena per a la indústria de la música.

 

Arnau Sabaté: mprenedor i professional del sector musical amb una trajectòria de 15 anys treballant per a empreses com Primavera Sound, Discogs o J.germusic entre moltes altres. És fundador de 2 startups web3-music i actualment treballa com a Business Development and Partnerships Lead for Revelator Labs