Creating new identities through (digital) fashionTalk
S2024-BCN_Artistas_FichaWeb (2).png
INT
divendres 1416:00 - 17:00
SonarÀgora
amb Isabelita Virtual & Leanne Elliott Young (IoDF). Moderat per Elektra Kotsoni (Vogue Business)

presented by Vogue Business

 

 

 

A l’hora d’explorar les identitats virtuals, no hem d’oblidar el sector de la moda. El 2024, la moda digital ha emergit, conquistant avatars, irrompent en plataformes online i creant esdeveniments virtuals imprescindibles. L’art de vestir se subhasta a Instagram, les passarel·les se celebren a Roblox i les botigues insígnia apareixen a Minecraft. En aquesta taula rodona, presentada per Vogue Business, descobrirem com la moda digital va més enllà de la roba per a avatars, trencant els esquemes del sector.

 

Isabelita Virtual és una pionera directora creativa, que ha treballat amb marques que van des de Hermès i Apple fins a Dior i la Fundació Louis Vuitton. Actualment, dirigeix el Màster en Direcció Creativa de Moda de l’Istituto Europeo di Design (IED) de Barcelona. El seu treball es mou entre la comunicació, l’art, la tecnologia i la moda: ha creat una campanya de Versace utilitzant exclusivament IA el 2023 i ha guanyat un Webby Award al millor Contingut en Art i Cultura el 2018.

 

Leanne Elliott Young és CEO i cofundadora de l’Institute of Digital Fashion, pioner en la democratització de la moda a través de la tecnologia. Innovadora, pionera i futurista, advoca per la inclusió i la sostenibilitat en la tecnologia i la moda, amb experiència en apoderament comunitari, web3, NFT i innovació en moda digital.

 

La conversa estarà moderada per Elektra Kotsoni, subdirectora de Vogue Business Vogue Runway.