Music Tech SessionsNetworking
S2024-BCN_BarcelonaMusicTechHub_FichaWeb_2.png
ES
dijous 1311:00 - 13:30
Room+D
Barcelona Music Tech Hub: Pitch Session (in collaboration with Sónar+D) & MusicTech Dialogues

El Barcelona Music Tech Hub (BMTH), com a membre de Music Tech Europe (MTE), té com a objectiu establir un ecosistema sostenible per a indústries creatives de classe mundial a través del coneixement, les connexions i la col·laboració. El nostre objectiu és accelerar la innovació dins de l'ecosistema tecnològic musical abordant desafiaments i problemes globals pertinents al nostre camp. Estem compromesos a enfortir les relacions amb tots els actors, millorant la xarxa d'innovadors en tecnologia musical a Europa i forjant aliances per aprofitar millor les sinergies entre els emprenedors.

 

Programa
Dijous 13

11:00 - 12:00 (Room +D) 

BMTH-MTE Pitch Session in collaboration with Sónar+D

Per a aquesta sessió, el Barcelona Music Tech HubMusic Tech Europe han seleccionat 10 projectes de Music Tech de tot Europa, que presentaran les seves iniciatives davant d'inversors. 3 minuts per a cada projecte seguits de 2 minuts de preguntes i respostes.

 

12:00 - 12:45 (Room +D) 

Musictech Dialogues by MTE: The investment landscape in music, tech & artists

Uneix-te a representants de capital risc, business angels i fundadors per explorar el dinàmic panorama de les inversions en tecnologia musical i artistes. Descobreix com les startups haurien d'aproximar-se als inversors i comprèn la mentalitat inversora. Aprèn estratègies per a la monetització i com implicar els fans en les inversions.

Participants:

 

12:45 - 13:30  (Room +D)

Musictech Dialogues by MTE:  Omnidirectional Sound: The New Wave of Audio Innovation

La música espacial, que podria esdevenir la pròxima gran tendència en com la gent escolta música diàriament, existeix des de fa gairebé un segle. Tot i ser una presència constant en la nostra vida més enllà de la música convencional, la creació d'una experiència sonora espacial exigeix un enfocament diferent, tant en la creació com en la reproducció i la percepció; cada aspecte presenta els seus propis reptes tecnològics. En aquesta taula rodona, comptem amb la presència de creadors i experts de la indústria per discutir l'estat actual de l'àudio espacial i explorar què ens depara el futur.

Participants:

 

 

Sobre BMTH

 

La visió del Barcelona Music Tech Hub (BMTH) és crear un ecosistema sostenible per a les Indústries Creatives de categoria mundial en els àmbits del coneixement, les connexions i la col·laboració, i accelerar les innovacions centrades en l'ecosistema de la tecnologia musical, superant els reptes globals que afecten el nostre àmbit d'especialització.

 

El sector de la tecnologia musical es compon principalment de microempreses i petites entitats, que unides a la dicotomia entre les activitats culturals intrínsecament motivades i les empresarials en els sectors de la música, ha donat lloc al fet que moltes organitzacions lluitin per trobar capital. L'accés al finançament continua sent un dels principals reptes per als agents de l'ecosistema musictech, inhibint el seu creixement i desenvolupament.

 

Per això, des de BMTH fomentem l'esperit emprenedor europeu, reforçant l'ecosistema d'innovadors de la tecnologia musical a Europa i creem aliances per millorar l'aprofitament de sinergies entre els emprenedors experts en tecnologia, els artistes i tots els agents de la indústria musical.