Què és Sónar+D

Sónar+D és la trobada internacional d’art, ciència i cultura digital que explora com la creativitat canvia el present i imagina nous futurs. Des de 2013, aquest esdeveniment antidisciplinar reuneix a Barcelona destacats artistes, tecnòlegs, creatius, músics, dissenyadors, pensadors, científics, emprenedors, makers i hackers per participar en un programa de xerrades, masterclasses i tech-shows acuradament comissariat amb l’objectiu posat en la inspiració i el networking.

 

Per a milers de professionals i públic curiós de més de 100 països, Sónar+D ofereix un entorn únic, obert i relaxat, on descobrir nous treballs trencadors i trobar oportunitats, aprendre noves habilitats i mostrar iniciatives. Tres fructífers dies de talks, demos i workshops, espectacles, concerts en viu, exposicions, experiències immersives i interactives i trobades amb diferents comunitats.
 

Sónar+D 2023

Sónar+D desplegarà a 2023 un programa de talks, debats i masterclasses que abordarà quatre temes principals:

  • les connexions entre art i ciència;
  • l’emergència climàtica i com responen a ella els creadors;
  • el desenvolupament de noves formes de creativitat;
  • la Intel·ligència Artificial i el paradigma de la Web3.


Com a gran novetat, Sónar+D obrirà portes a les 10:00h del matí en les jornades de dijous i divendres, cinc hores abans que Sónar de Dia obri les seves portes al públic general. En aquesta franja horària, hi haurà activitats exclusives per a acreditats i orientades a la connexió entre el talent emergent i les empreses claus en l’ecosistema creatiu digital.

Sónar+D presentarà també a 2023 una sèrie de shows audiovisuals que tindran lloc als escenaris Complex+D i Stage+D, tots dos situats en ple recorregut musical de Sónar de Dia, i obrirà una nova Project Area en la qual exhibirà treballs finalitzats o en desenvolupament a càrrec de creadors, empreses, startups i institucions.


Horaris Sónar+D 2023:

  • dijous 15 de juny: de 10h a 22h (exclusiu per a acreditats de 10h a 15h)
  • divendres 16 de juny: de 10h a 21:30h (exclusiu per a acreditats de 10h a 15h)
  • dissabte 17 de juny: de 15h a 21h