Party Safe

Sónar s'esforça per mantenir un ambient segur i agradable durant els dies del festival. Amb aquest objectiu, Sónar col·labora amb No Callem, un protocol d'acció contra les agressions sexuals a locals nocturns promogut per l'Ajuntament de Barcelona. Totes les persones treballadores de Sónar han estat degudament informades sobre el contingut i els diferents casos coberts pel protocol.

Si veieu o experimenteu algun cas d'agressió, intent d'agressió o comportament inapropiat, tant físic com verbal, si us plau dirigiu-vos als "punts lila" de Sónar de Dia i Sónar de Nit, on personal format especialment estarà disponible per ajudar en el que faci falta.

La seguretat és una prioritat a Sónar i, com a tal, Energy Control seguirà estant present al festival (l'stand se situarà a Sónar de Nit) oferint els seus serveis per a la prevenció i reducció de riscos en el consum de drogues.

Sónar demana a totes les persones assistents al festival que es comportin de manera respectuosa i responsable amb la resta del públic i el personal, per garantir una experiència segura i satisfactòria per tothom.