Desigual
L’any 2019, ens vam estrenar com a patrocinadors de Sónar. Per raons evidents, ens moríem de ganes perquè arribés aquesta nova edició. Amb Sónar ens connecten moltes coses: Barcelona, la innovació, les ganes de gaudir de la vida… I aquesta metàfora de ser un espai obert, on les persones s'expressen creativament amb la música, amb la moda.

Per tal de celebrar el nostre retorn al festival, llancem una ronyonera d'edició limitada amb un estampat únic. Es tracta d'una creació de Maitrepierre, la maison francesa capitanejada pel jove dissenyador que li dóna nom, Alphonse Maitrepierre. El print, desenvolupat en dos colors, anticipa algunes de les característiques de la col·lecció que el creatiu gal i Desigual han preparat i que veurà la llum al setembre. 

El propi Alphonse explica les particularitats del seu disseny: “El meu objectiu era crear un print que, des de lluny, semblés un estampat floral clàssic; però que de prop es tornés en una cosa estranya i desconcertant. Per això, el motiu que he emprat són mantis, amb aquest aspecte d'híbrid entre naturalesa i tecnologia que tenen, com si fossin éssers sortits d'un laboratori o d'un altre planeta. Com que hem treballat el disseny des d'una òptica digital i en 3D, hem aconseguit aquesta il·lusió com d'insectes reals sobre el teixit”. 

En la peça es troba a més una sorpresa, que eleva l'experiència de lluir aquest accessori. Es tracta d'un codi QR que, en escanejar-lo, permet que l'usuari comprovi per si mateix com la inspiració cobra vida. 

Disponible en verd fluor i taronja, la ronyonera està a la venda en desigual.com i ve inclosa en el pack de benvinguda al festival per a tots els artistes, periodistes i assistents VIP.