SonarPark by DICE, el nou escenari de Sónar de Dia

30/11/2021

Coucou Chloe, Overmono Live, Ms Nina, For Those I Love, DJ Marcelle, Morad, La Chica, Vegyn, Rojuu, El Bobe, Chico Blanco o Juicy Bae són alguns dels noms que actuaran en aquest nou escenari de Sónar de Dia.

Serà alhora una festa de la diversitat i un tribut a la gamma cada vegada més àmplia d'estils i idees que conformen la cultura de club global.

El nou SonarPark by DICE serà un espai dissenyat per a mostrar l'esperit de Sónar en la seva forma més radical i innovadora, en col·laboració amb el partner de descobriment d'esdeveniments i venda d'entrades DICE.

Durant tres dies, del 16 al 18 de juny de 2022, SonarPark by DICE rebrà a una pedrera d'artistes que representen els nous llenguatges musicals que sobrepassen l’àmbit local per a transcendir al món global.

Un line-up divers, multicultural i multigènere que inclou artistes com el DJ i productor londinenc Vegyn, creador de beats que discorren entre l'electrònica de ball, el pop sofisticat i el glitch-hop; o a Overmono Live on l'aclaparadora llibertat creativa dels germans Russell se surt dels marges del techno convencional.

De l'escena local sobresurten el doblet de bedroom pop Mori, Rusowksy o el joveníssim El Bobe que amb 19 anys ha sabut combinar elements de drill, rap i afro per a adaptar-los amb una personalitat única. I Ms Nina, amb el seu assuat reggaetón i dembow; la màxima representació dels mdlr com és Morad; el refrescant hip-house d'accent granadí de Chico Blanco; els camins més emos i pop del trap amb Rojuu; el r&b urbà de Juicy Bae; o el DJ set de bass music i IDM  de nova generació a les mans dels bessons Yugen Kala.

SonarPark by DICE s'expressa també en múltiples idiomes i accents: així, entre els shows en viu mereixen ser destacats l'electrònica avant-garde del projecte afro-japonès Scotch Rolex, el cloud rap abrasiu de la francesa Coucou Chloé, la delicadesa als teclats en el mestissatge llatí de la franco-veneçolana La Chica, la unió de hip hop, UK garage i spoken word de la mà de l'irlandès For Those I Love, la desconstrucció del grime de l'uruguaià Lechuga Zafiro o el DJ set de la impredictible i adorable DJ Marcelle, des d'Holanda.

Tickets