Sónar Lisboa 2022 presenta els seus primers shows

5/11/2021

La primera edició de Sónar Lisboa tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 d’abril de 2022.

Al llarg de tres dies, la capital portuguesa s'omplirà d'artistes, creadors i innovadors, amb una barreja de talents locals i noms de renom mundial a l'escenari.
 
El primer anunci inclou 18 actes del programa musical: The Blaze dj set, Charlotte De Witte, DJ Nigga Fox, Ellen Allien b2b Dr. Rubenstein, endollada Na Zona, Eu. G, Kampire, Nicola Cruz, Nídia, Pol & Pa, Pongo, DJ Stingray 313 i Thundercat.

D'acord amb el compromís de Sónar d'oferir una programació diversa i amb visió de futur, el primer anunci es basa en artistes d’arreu del món i en la pròpia escena vital de Portugal.

Artistes de pes internacional com Charlotte De Witte, Jayda G i Floating Points es codejaran amb artistes locals com DJ Nigga Fox i Nídia, els sons robusts i percusius dels quals han tornat a posar Lisboa i Portugal al mapa.
 
El DJ set del duo The Blaze promet estar ple de romanticisme cinematogràfic, mentre que Ellen Allien i Dr. Rubinstein – dues generacions de techno berlinès – es trobaran junts darrere els plats.

Kampire, del segell ugandès Nyege Nyege, accelerarà el pols amb la seva psicodèlia d’alta velocitat pensada per a la pista de ball, mentre que l’equatorià Nicola Cruz calmarà el cos i la ment amb el seu directe espiritual inspirat en les cultures tradicionals llatinoamericanes. 

Properament s’anunciaran més shows, així com un complet programa de xerrades, workshops i exposicions.

Més informació a la web de Sónar Lisboa.

Aconsegueix els teus tickets per Sónar Lisboa 2022.