Sónar Barcelona 2019 presentarà A$AP Rocky i Skepta, el DJ show de Disclosure i l'esperat nou directe de Paul Kalkbrenner

29/11/2018

Avui es desvelen els primers shows i la campanya d'imatge de Sónar Barcelona 2019, protagonitzada per la icònica actriu Ángela Molina.

Els primers noms de Sónar Barcelona 2019 entre els quals destaquen els nous directes de dos de les principals figures actuals de la música urbana: el raper nord-americà A$AP Rocky, qui portarà el seu nou espectacle a l'escenari principal de Sónar de Nit i l'artista londinenc Skepta, figura clau de l'univers grime.

Disclosure, els germans més populars del House britànic actual, debutaran a Sónar en format DJ show per presentar material nou i avançar els sons del seu proper àlbum: "El 2019 serà un any en que farem una cosa molt diferent a tot el que hem fet fins ara. Sónar serà el moment decisiu del nostre estiu i el show que sempre hem volgut tocar". Per la seva banda, el berlinès Paul Kalkbrenner presentarà al festival el seu vuitè àlbum "Parts of Life", un treball replet de melodies techno plusquamperfectes totalment pensades per a la pista de ball.

A més dels nous espectacles audiovisuals de Actress, Deena Abdelwahed i Lotic, les propostes sonores de Nicola Cruz i K Á R Y Y N, els DJ sets d'altura de Dixon, Floating Points (6h set), Maya Jane Coles, Amelie Lens, Artwork, Blawan & Dax J, així com Ross From Friends, Andy C, FKJ, Bad Gyal i Octavian, entre molts d'altres.

La 26ª edició de Sónar a Barcelona té caràcter de celebració extraordinària i presentarà un total de 130 shows els dies 18, 19 i 20 de juliol de 2019 als espais de Sónar de Dia (Fira Montjuïc de Barcelona) i Sónar de Nit (Gran Via de L'Hospitalet). El festival tornarà el 2020 a les seves dates habituals del mes de juny.


Llista completa primer avançament programació:

A$AP Rocky
Actress + Young Paint Live AI/AV
Amelie Lens
Andy C
Artwork
Bad Gyal
Blawan & Dax J
Brat Star
Bruce Brubaker & Max Cooper: Glassforms
Catnapp
Cecilio G
Deena Abdelwahed - Khonnar Live
Disclosure DJ Set
Dixon
Deva
FKJ
Floating Points (6h set)
Hibotep
K Á R Y Y N
Lotic: Endless Power
MANS O
Maya Jane Coles presents Nocturnal Sunshine
Murlo (Live AV)
Nicola Cruz
Octavian
Paul Kalkbrenner
Ross From Friends
Skepta
Slikback
Snakehips