SonarPub by Thunder Bitch

The Blessed Madonna

US

  • Dissabte 18 06:00 - 07:30

    Sónar de Nit - SonarPub by Thunder Bitch

Una oda a la música house

Quan la DJ Marea Stamper, nascuda a Chicago, es va traslladar a Europa fa poc més de cinc anys, va ser l'inici d'un viatge que la convertiria en una de les principals ambaixadores de la música house i, sobretot, de la cultura que representa.

The Blessed Madonna, des del respecte als orígens d'aquest gènere en les comunitats negres i LGBTQ+ d'Amèrica del Nord, sempre s'ha mostrat com a aliada incansable dels drets de les minories. Els seus DJ sets són una autèntica classe d'història de la música de ball i, alhora, una celebració de la diversitat i la inclusió. És aquesta mirada franca i honesta la que li ha fet guanyar adeptes des de l'underground fins al mainstream, culminant (ara per ara) amb tasques de productora executiva a l'àlbum de remescles de Dua Lipa, 'Club Future Nostalgia', que ha batut rècords.

Sónar 2022 suposa per a The Blessed Madonna una espècie de retorn a casa, a un dels seus (i nostres) espais favorits per tancar el festival. No cal dir que hi està convidat absolutament tothom.