SonarExtra

Quayola: ‘Transient’ Installation, presented by ME by Meliá

IT

  • Dijous 16 12:00 - 22:00

    Sónar de Dia - SonarExtra

  • Divendres 17 12:00 - 22:00

    Sónar de Dia - SonarExtra

  • Dissabte 18 12:00 - 22:00

    Sónar de Dia - SonarExtra

Quayola: ‘Transient’ Installation, presented by ME by Meliá

SonarExtra és la ruta que Sónar proposa pel centre neuràlgic de Barcelona durant la setmana del festival.

Una de les seves parades serà l’Hotel ME Barcelona, on l’artista multimèdia italià Quayola presentarà la seva instal·lació ‘Transient’, presented by ME by Meliá.

Quayola - ‘Transient’ Installation, presentada per ME by Meliá, és el punt de partida, la primera fase d'un projecte gestat el 2020 per Davide Quayola, artista italià que està a l’avantguarda de l’experimentació audiovisual. En aquesta instal·lació, les imatges i la música generades durant els dos últims anys al seu estudi es projectaran com loops infinits sobre tres pantalles de manera simultània, sent la primera vegada que ‘Transient’, presentat per ME by Meliá, es presenti en format multicanal. El minimalisme clàssic i l’impressionisme convergiran amb l’electrònica experimental i la música techno i el públic podrà accedir i moure’s lliurement per l’espai tridimensional, explorant sense límits un entorn 100% immersiu.

Per a visitar la instal·lació, és imprescindible reservar data i hora -gratuïtament- aquí.

A més, el públic de Sónar podrà gaudir també de Quayola/Seta - ‘Transient’ Performance, presentat per ME by Meliá, una performance audiovisual també immersiva especialment preparada per a l’escenari SonarComplex, un dels escenaris que presentaran actuacions del programa de Sónar+D en aquest 2022.

Hotel ME Barcelona (C. de Casp, 1-13)
Del 15 al 18 de junyde 12:00 a 20:00
Gratuït

Presented by ME by Meliá