SonarComplex

Quayola/Seta: 'Transient' Performance presented by ME by Meliá

IT

  • Divendres 17 20:30 - 21:30

    Sónar de Dia - SonarComplex

Pianos de cola i algoritmes en entorns immersius

Quayola/Seta - ‘Transient’ Performance, presentat per ME by Meliá, és el punt de partida, el primer pas d'una col·laboració entre Davide Quayola i Andrea Santicchia (aka Seta), dos artistes italians que estan a l’avantguarda de l’experimentació audiovisual. En aquesta performance, les quatre mans de tots dos prodigis s'uneixen per a improvisar amb algorismes complexos en temps real, generant so i imatges de manera simultània i creant al·literacions sinestèsiques perfectament sincronitzades.

El minimalisme clàssic i l'impressionisme convergeixen amb l’electrònica experimental i la música techno. Dos pianos de cua i tradicions pictòriques evoquen a l’herència clàssica, encara que, en aquest cas, són les màquines, mitjançant funcions matemàtiques, les que animen les tecles i el llenç per a crear composicions d’un naturalisme abstracte.

A més, el públic de Sónar i qualsevol que visiti Barcelona durant els dies del festival podrà apropar-se també fins a Quayola - ‘Transient’ Installation, presentada per ME by Meliá, una instal·lació audiovisual immersiva especialment dissenyada per a un dels espais de l’Hotel ME Barcelona, recentment inaugurat.