• Divendres 17 17:30 - 18:30

    Sónar de Dia - SonarVillage by Estrella Damm

Una audiència amb la reina de l’amapiano


Tot va començar amb la dansa per a Kamo Mphela. Ja de nena, la reina de l’amapiano (sobrenom que ella evita costi el que costi: “Vull ser la reina de la música de ball”) mostrava pocs senyals de por escènica: saltava a l’escenari per a ballar en els espectacles i esdeveniments als quals assistia amb el seu pare, que treballava en l’emissora de ràdio YFM de Johannesburg. 

No és d’estranyar que el seu ball l’hagi catapultat a la fama. Aquesta jove de 22 anys, originària de Soweto, un municipi al sud-oest de la ciutat, s’ha gravat ballant en pràcticament qualsevol lloc -des del mig del carrer fins al terra de les botigues- i ràpidament s’ha convertit en una sensació nacional. En l’actualitat, la cantant i ballarina és, sens dubte, la major estrella de Sud-àfrica: la cara pública i l’encarnació física de l’irresistible gènere de la música house que va néixer en els suburbis. 

Ara, juntament amb Scorpion Kings (que oferiran un set històric de 6 hores a Sónar de Nit), representarà a Sud-àfrica i a l’amapiano a Sónar 2022, portant a SonarVillage un groove càlid i una coreografia natural i orgànica. Estem davant d’un d’aquests moments que passaran a la història de Sónar.