SonarExtra

ISEA2022 Barcelona - Sónar co-presenta una serie de piezas audiovisuales

ISEA2022 Barcelona - Sónar co-presenta una sèrie de peces audiovisuals

Sónar i ISEA uneixen forces i agendes per a les seves respectives edicions. Sota la coordinació de Hac Te -el hub d’Art, Ciència i Tecnologia de Barcelona-, ISEA 2022 Barcelona (International Symposium of Electronic Arts) -que se celebra a Barcelona i altres ciutats de Catalunya del 10 al 16 de juny- i Sónar+D presenten de manera conjunta una sèrie d’activitats en tots dos esdeveniments. Concretament, ISEA s’associa amb Sónar a SonarÀgora, l’espai de formació i debat de Sónar+D per a artistes i professionals.

Sónar, per la seva part, co-presenta tres sèries de peces audiovisuals dintre del programa d’ISEA2022 Barcelona sobre el concepte de futurs possibles relatius a gènere, entorn ambiental, drets humans i màquines.

L’aliança entre Sónar i ISEA 2022 Barcelona reflecteix una característica que marca els dos esdeveniments i que és una qualitat inherent a les arts electròniques: la seva dimensió híbrida. Aquesta col·laboració pretén reforçar les sinergies entre la comunitat acadèmica, centrada en la recerca amb els artistes i el seu públic.

ISEA2022 Barcelona
Peces Audiovisuals
CCCB (C. de Montalegre, 5)
Del 10 al 16 de juny de 10:00 a 20:00

En associació amb ISEA2022 Barcelona i Hac Te