SonarExtra

Hyperorgan in collaboration with Blancafort OM & Palau Güell with Albert Blancafort, Santi Vilanova (Playmodes) and gamut inc

ES

  • Dijous 16 10:00 - 20:00

    Sónar de Dia - SonarExtra

  • Divendres 17 10:00 - 20:00

    Sónar de Dia - SonarExtra

  • Dissabte 18 10:00 - 20:00

    Sónar de Dia - SonarExtra

Hyperorgan en col·laboració amb Palau Güell

SonarExtra acostarà el públic fins al Palau Güell, un dels pocs llocs que pot albergar el projecte de co-creació Hyperorgan -amb un orgue capaç de ser activat mitjançant eines informàtiques via accessos MIDI-. Serà la primera vegada a Espanya que es podrà escoltar aquest instrument, mentre es recorre l’espai Gaudí i es reprodueix de forma regular i automàtica una peça creada especialment per a l’ocasió per l’ensemble retro-futurista berlinès gamut inc, conegut per la seva constant col·laboració amb la tecnologia en el camp artístic.

Qualsevol persona que visiti el Palau Güell entre el 15 i el 19 de juny podrà viure aquesta experiència absolutament inèdita. Els posseïdors d'Acreditació tenen entrada gratuïta i els compradors de tickets de Sónar disposen d'un preu especial de 5€.

A més del Palau Güell i Sónar, la iniciativa involucra a l’orguener Albert Blancafort (de Blancafort OM), a gamut inc i al tecnòleg Santi Vilanova (Playmodes).

Ubicació i horaris:
Palau Güell (C. Nou de la Rambla, 3-5)
Del 15 al 19 de juny de 10:00 a 20:00

En col·laboració amb Blancafort OM & Palau Güell