SonarÀgora

Bas Grasmayer & Kaitlyn Davies: 'What you really need to know about web3' Masterclass

NL/CA

  • Dijous 16 16:30 - 18:30

    Sónar de Dia - SonarÀgora

'What you really need to know about web3' Masterclass

Web3 és la paraula de moda el 2022. Però, què significa realment, més enllà de la “descentralització” i la “propietat individual”? Bas Grasmayer i Kaitlyn Davies ajudaran a Sónar+D a entendre els aspectes pràctics de la revolució de la web3, per a establir bases sòlides i escapar d’aquest núvol d’idees, acrònims críptics i recurrents clixés que caracteritzen la pròxima era d’internet.

Bas Grasmayer és un estratega digital i fundador de la newsletter MUSIC x. També és el responsable de la plataforma comunitària de l’agència de talent creatiu COLORS. Kaitlyn Davies treballa en l’avantguarda de la música i la tecnologia i explora aquest nexe a través de la recerca i l’organització comunitària juntament amb el col·lectiu CO:QUO.

‘El que realment cal saber sobre la Web3’ és una sessió doble: la primera meitat un  workshop pràctic on els assistents aprendran a “mintejar” el seu primer NFT, en la segona una masterclass dissenyada per a ajudar els participants a comprendre el potencial i les possibilitats de la tecnologia web3 -més enllà de l’encunyació de NFT-, abastant la propietat digital i la filosofia inherentment comunitària subjacent a la descentralització. 

Workshop: de 16:30 a 17:30 - limitat a 20 places. Omple aquest formulari per participar.
Masterclass: de 17:30 a 18:30 - obert a tots els asistents de Sónar. Accés preferent per acreditats.