Stage+D

‘A World of Service’ by JASSS & Ben Kreukniet

ES/NL

  • Dijous 16 19:30 - 20:30

    Sónar de Dia - Stage+D

  • Divendres 17 19:30 - 20:30

    Sónar de Dia - Stage+D

  • Dissabte 18 19:30 - 20:30

    Sónar de Dia - Stage+D

Una estrena audiovisual exclusiva de tres dies

Quan Silvia Jiménez va abandonar Espanya per a trobar la seva inspiració en corrents més experimentals de l’avantguarda europea, difícilment podia imaginar-se que el seu àlies JASSS es convertiria en un dels noms més potents de la música de club allunyada de la pista de ball. Després d’un temps a Amsterdam, la productora i DJ espanyola es va establir a Berlín, on va començar a donar-se a conèixer gràcies al seu programa de ràdio mensual A World of Service. Al novembre de 2021, A World of Service va prendre forma d’àlbum, sent el segon LP de JASSS i el que marcava el seu debut en el prestigiós segell Ostgut Ton.

Ben Kreukniet és un artista i director creatiu que treballa entre els territoris de l’art visual, la música i l’arquitectura. Crea instal·lacions que combinen el disseny espacial, el so, la llum i la tecnologia per a revelar estructures i processos que donen forma a l’experiència humana. Com a investigador de Immersion, explora la creació de bucles de retroalimentació entre el públic i l’intèrpret per a establir noves connexions entre el so, la imatge i l’experiència col·lectiva en les actuacions en directe.

A Sónar 2022, i com a part de l’oferta de Sónar+D, el nou Stage+D tancarà la seva programació en cadascuna de les tres jornades presentant A World of Service by JASSS & Ben Kreukniet, una nova metamorfosi de l’àlbum homònim de JASSS, convertit en performance audiovisual. En AWOS, els ensamblatges sonors i visuals naveguen entre estats naturals i sintètics i xoquen amb els ressons de l’LP publicat per l’espanyola l’any passat. Utilitzant tècniques d’escaneig en 3D, aquest espectacle a quatre mans recicla el present i crea un ràpid trajecte a través de cossos i entorns que actuen com una projecció dels nostres ideals i sistemes de valors. Els objectes i espais familiars es desconstrueixen i retranscriuen per a representar la subjectivitat de la nostra percepció i demostrar que nosaltres donem forma a l’entorn igual que l’entorn ens la dona a nosaltres.