FAQs

Els posseïdors d'Entrades i Acreditacions Professionals rebreu un correu electrònic el 19 de maig, amb la informació detallada de tots els avantatges que gaudireu si les conserveu per a 2021; o bé, si ho preferiu, informació de com sol·licitar el reemborsament del seu import.

On i quan se celebraran Sónar i Sónar+D 2021?

La 27a edició de Sónar Barcelona i la 9a de Sónar+D tindran lloc els dies 17, 18 i 19 de juny de 2021 als recintes de Fira Montjuïc de Barcelona i Fira Gran Via de L'Hospitalet.
Aquest 2020, se celebrarà una edició extraordinària de Sónar+D els propers 18 i 19 de setembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Per a més informació, fes clic aquí.

Per quin motiu s'ha posposat el festival?

Després de valorar acuradament totes les opcions i ateses les normatives governamentals, aquesta decisió ha estat l'única possible per a garantir plenament la salut i la seguretat de tots els assistents, artistes i equips involucrats.

Es mantindrà el programa de l'edició 2020?

Des d'ara mateix, l'organització està treballant amb els artistes, ponents i entitats participants per a reprogramar el 2021 la majoria de shows i activitats programats per a 2020.
Us animem a continuar atents aquest estiu a les novetats de Sónar+D CCCB i Sónar 2021. També us esperem virtualment al setembre i, en persona, al juny de 2021 per celebrar junts de nou un gran Sónar.

És vàlida la meva entrada de 2020?

Tots els tipus d'entrades són vàlids per a les noves dates. Els posseïdors d'Entrades i Acreditacions Professionals per a Sónar i Sónar+D 2020 teniu un correu electrònic amb data 19 de maig amb la informació detallada de tots els avantatges que gaudireu si les conserveu per a 2021; o bé, si ho desitgeu, com sol·licitar el reemborsament del seu import.

Quins són els avantatges de conservar la meva entrada per Sónar 2021?

Com a agraïment pel teu continu suport i confiança en Sónar, hem creat una sèrie de beneficis exclusius, calculats segons el tipus d'entrada i el preu al qual l'has adquirit. Els detalls complets dels beneficis específics que t’oferim en cas que desitgis conservar la teva entrada s’especifiquen al correu electrònic que t'hem enviat en data 19 de maig.


Si conservo la meva entrada, puc canviar de data l’entrada o puc fer un upgrade?

A causa de l'excepcionalitat de la situació, una vegada anunciada la programació de Sónar 2021, si així ho desitges, tindràs 14 dies per a sol·licitar i canviar el dia o la nit de la teva entrada, o bé realitzar un upgrade (abonant la diferència).


He comprat diverses entrades en una sola compra. De quants beneficis disposo?

Disposes de tants beneficis com nombre d'entrades has comprat. Les recompenses no són transferibles d'una entrada a una altra (no es poden acumular), encara que siguin d'un mateix comprador.


Quan es posen a la venda les entrades anticipades per Sónar 2021?

Les entrades per Sónar 2021 sortiran a la venda pròximament, a un preu de 165 euros (Abonament), 270 euros (Abonament VIP) i 199 euros (Acreditació Sónar+D). L'estalvi per als actuals compradors s'ha calculat d'acord amb el seu tipus d'entrada. Per obtenir més detalls, cal comprovar l'email rebut al compte de correu electrònic usat per la compra.


Com puc procedir si he comprat una entrada a terminis?

Si has complert tots els terminis, has d'haver rebut un correu electrònic amb els beneficis que obtindràs si mantens la teva entrada o els detalls per a reclamar el teu reemborsament. Si no has complert els terminis, has d'haver rebut un correu electrònic amb la informació sobre com complir els terminis per mantenir l’entrada per Sónar 2021 i rebre els beneficis corresponents o, si ho prefereixes, com procedir per obtenir a la devolució automàtica de la part que has pagat.

No podré assistir a Sónar 2021. Com puc procedir?

Els posseïdors d'Entrades i Acreditacions Professionals heu rebut un correu electrònic amb data 19 de maig amb informació detallada de com accedir al reemborsament del seu import, en el cas que no hi pugueu assistir.


Quant temps tinc per a reclamar el meu reemborsament?

El procés de reemborsament s'obre el 22 de maig i durarà fins al 4 de juny de 2020,ambdós inclosos (segons l'Art. 36 del Reial decret llei 11/2020, de 31 de març). Les reclamacions realitzades després d'aquesta data no seran processades, i l'entrada serà validada automàticament per a 2021.


Quant temps trigarà el meu reemborsament a ser processat?

Els reemborsaments es completaran el 20 de juliol de 2020 (según el Art. 36 del Real Decreto Ley 11/2020, de 31 de marzo).
Si no has rebut el teu reemborsament després d'aquest període, posa't en contacte amb el servei d'atenció al client de StubHub en sonartickets@stubhub.com.


On es retornaran els diners?

Els reemborsaments es processaran a la targeta original utilitzada per fer el pagament. Si ja no tens accés a aquesta targeta, selecciona aquesta opció en el formulari de reclamació.


Puc quedar-me amb unes entrades per Sónar 2021 i demanar el reemborsament d'unes altres?

No. Malauradament, només podem reemborsar les comandes íntegrament, no les entrades individuals d'una comanda.


Se'm retornarà l'import total que he pagat?

Se't retornarà el cost total de l’entrada o entrades que hagis comprat. Aquest no inclou les despeses de gestió.

Tens incidències amb el teu email o la referència de reserva?

No he rebut l'email. Què puc fer?

Revisa la teva carpeta d'spam. Si no has rebut cap email el 20 de maig, si us plau, contacta amb sonar@sonar.es indicant el localitzador de la teva entrada.


On trobo la meva referència de reserva?

La teva referència de reserva està inclosa al correu electrònic de confirmació de la compra i també a la entrada en pdf.


He perdut la meva referència de reserva. Què he de fer?

Si us plau, cerca 'Sónar' o 'Stubhub' a la teva safata d'entrada i també revisa atentament la teva carpeta d'spam. Si no aconsegueixes trobar-la, si us plau contacta amb sonartickets@stubhub.com, perquè et reenviïn la teva o teves entrades i/o el correu electrònic de confirmació a la teva adreça de correu.


No puc accedir al compte de correu electrònic amb el que vaig comprar la meva o meves entrades.

Contacta amb sonartickets@stubhub.com perquè et reenviïn la teva o teves entrades i/o el correu electrònic de confirmació a la teva adreça de correu.

Tinc una altra pregunta. Què he de fer?

Per a qualsevol altre dubte escriu a sonar@sonar.es.