The Chemical Brothers

Astralwerks / UK

Sónar 2021 anuncia The Chemical Brothers, el seu primer artista confirmat

El mític duo britànic, format per Tom Rowlands i Ed Simons, presentarà la nit del dissabte 19 de juny de 2021 el seu flamant i espectacular nou show audiovisual immersiu al nostre país, creat al costat del seu col·laborador habitual Adam Smith.

L'espectacle es basarà en el seu nou àlbum, "No Geography", el novè que graven junts, considerat unànimement per la crítica i els mitjans de referència com un dels més sòlids i inventius de la seva trajectòria. La seva saviesa en la combinació de psicodèlia i electrònica per les masses no té rival en els grans recintes, renovant-se constantment amb formats i dispositius tecnològics de gran força visual i oferint sempre el millor de si mateixos sobre l'escenari. Aquesta vegada, a més, sumant noves bombes com "Eve Of Destruction" (des de ja entre els seus millors tracks), "Bango" i "Got To Keep On" a la seva brillant nòmina de hits, amb "Leave Home", "Block Rockin' Beats", "Hey Boy Hey Girl" i "Galvanize" al capdavant. 

Dels duets i projectes que van definir el big beat i l'electrònica per estadis de principis i mitjans dels 90 (The Prodigy, Orbital, Fatboy Slim), Tom Rowlands i Ed Simons són els únics que mai han perdut la continuïtat ni han baixat de la primera divisió. Des de l'impacte d'"Exit Planet Dust" (1995) han anat publicant àlbums, singles i remescles, no han parat de girar i crear nous shows per festivals i clubs de gran aforament, i han sabut donar-li nova vida a la seva fórmula de sempre per atreure a noves generacions de fans. Recentment han vist com els australians The Avalanches han remesclat "Out Of Control", un dels temes del seu tercer disc, "Surrender", que precisament acaben de reeditar en format "delux" coincidint amb el seu 20è Aniversari. La nostàlgia al seu voltant en realitat té més a veure amb els seus seguidors que amb ells mateixos, que segueixen al seu ritme, facturant hits i joies de psicodèlia per la pista i per a tothom.

www.thechemicalbrothers.com/
soundcloud.com/thechemicalbrothers