Royal Bliss
ROYAL BLISS estarà present a Sónar Barcelona amb un espai propi en el qual serà possible gaudir d'una selecció de combinats Premium dissenyats per l'equip de Bartenders The Crew format per 10 reconeguts Bartenders internacionals. Alguns compten amb cocteleria a Barcelona com: Alfredo Pernía, Adriana Chía, Javier Caballero o Miguel Pérez. 

Mostrarem una forma diferent de viure un festival a la qual podràs gaudir de la gamma de 10 mixers Premium de Royal Bliss amb una selecció de "perfect serves" creats per a l'ocasió. Un equip de bartenders especialitzat estarà preparant una àmplia varietat de combinats creats especialment per a Sónar Barcelona 2019. 

A més presentarem en exclusiva la desena varietat de Royal Bliss: Brave Ginger Beer, amb un combinat especialment dissenyat per al festival: Sónar Mule. Una barreja de vodka, ginger beer i un perfum de llima quefir.

En Coca-Cola sabem que el món dels combinats continua com a tendència en alça en aquest 2019, i per això seguim innovant i obrint nous camins dia a dia creant nous productes amb l'ajuda dels millors bartenders del sector, amb ingredients de màxima qualitat i tenint en compte el gust del consumidor