mediapro
El Grup MEDIAPRO és líder en el sector audiovisual a Europa, especialitzat en la producció de continguts, el desenvolupament d'innovacions digitals, la gestió de drets esportius i la prestació de serveis audiovisuals.
 
Amb seus a 58 ciutats de 32 països, el Grup desenvolupa una important activitat en la planificació d'smart cities, el disseny i la implementació d'espais museístics interactius amb la tecnologia més avançada i la planificació de continguts transversals destinats a accions de màrqueting i publicitat.
 
El Grup MEDIAPRO i a través de la seva àrea digital ha realitzat importants avanços en realitat virtual e intel·ligència artificial aplicada a les seves àrees d'activitat i impulsa, desenvolupa i cobreix tots els aspectes de l'ecosistema dels eSports juntament amb La Liga de Videojuegos Profesional (LVP), el canal líder d'eSports en espanyol de tot el món.
Acumula una àmplia experiència en la gestió de drets així com en la producció d'esdeveniments esportius i la creació de canals i plataformes OTT.
 
 
MEDIAPRO proporciona la creativitat i les solucions tècniques necessàries per dissenyar, produir i distribuir qualsevol tipus de contingut o projecte audiovisual o multicanal en qualsevol racó del món. És el cas de l'exclusiva peça audiovisual que està preparant per a l'edició del Sónar 2019 i que es projectarà al dome instal·lat a l'espai Sonar360º by MEDIAPRO. La innovació i la transversalitat estan sempre presents en tots els projectes del Grup.