Durex
Aquest estiu a Durex et donem totes les eines perquè visquis tota la música com mai. Per primera vegada aterrem a Sónar i farem que aquest any sigui inoblidable. I és que mai, portar un condó a un festival, havia tingut tants avantatges. Apropa't al nostre estand amb el teu preservatiu Durex i podràs aconseguir 1 dels 5 upgrades a VIP que sortegem cada dia, comptes Premium de música en streaming gratuïtes, auriculars sense cables i molts premis més.

A Durex tenim una missió, alliberar el bon sexe. I per a nosaltres, el bon sexe és un sexe segur.

Les malalties de transmissió sexual estan en auge a Espanya i és que, després de diversos estudis, hem trobat que la gran majoria dels joves tenen conceptes erronis generalitzats sobre el sexe.

Com, per exemple, que la confiança els protegeix o, el que és el mateix, que conèixer la persona amb qui tens relacions és una protecció adequada contra les ETS o el fet d'ignorar els potencials efectes a llarg termini de contraure una malaltia de transmissió sexual.

Sabies que 1 de cada 4 de nosaltres pot contraure una ETS abans d'acabar l'institut?

Amb això en ment, el que volem és educar i empoderar a la gent per a prendre decisions que facin les seves nits inoblidables per com de bé ho han passat i no per haver agafat una ETS.

Recorda la teva nit per un bon motiu.
Tu decideixes.
Utilitza condó.


* Nota de premsa. Madrid, 8 d'agost de 2016. AEDV. Academia Española de Dermatología y Venereología.

www.durex.es/pages/musica