Desigual
Desigual, tu ets l'artista

Els dies 18, 19 i 20 de juliol tenim un pla: demostrar a tots aquells que passin per Sónar de Dia que porten un artista a dins.

Vam crear la nostra primera peça el 1984 amb la premissa "vestim persones, no cossos". Una jaqueta upcycling que va triomfar a Eivissa. Aquest primer impuls improvisat ens va fer confiar en nosaltres com a artistes i, avui dia, portem l'energia creativa de Barcelona a més de cent països. Creiem en la creativitat com a motor de canvi i en el fet que tothom porta un artista a dins. Obrim un 'new chapter' a Desigual, amb el qual inspirarem i actuarem com a plataforma per impulsar el talent; per això som a Sónar 2019.

És el primer cop que som patrocinadors oficials de streetwear a Sónar. La música avançada, la creativitat, l'art i la tecnologia no només ens criden l'atenció, sinó que casen perfectament amb els nostres valors. Per això t'esperem a Desigual in Beta | Sónar de Dia amb experiències interactives que despertaran (si encara no ho està) la teva ànima creativa. Amb Claudia Sahuquillo, que va més enllà del llenç a través del body painting; amb Onionlab, que et revela l'aspecte de la teva energia creativa i et dona la possibilitat de crear mons artístics interactius (happening relacionat amb Sónar+D), i amb Suco Sessions, que et doten d'una llibertat d'expressió i de moviment sense fi per ajudar-te a connectar amb tu mateix i amb els que t'envolten.

A més, hem creat la motxilla oficial de Sónar. Una ronyonera XL que significa molt per a nosaltres: és la primera peça del nostre nou capítol. Una ronyonera per a acreditats i vips, amb cremallera de seguretat, capacitat per a un ordinador de 13'' i teixit waterproof amb milions de butxaques, que estarà disponible en botigues seleccionades, al web i a Sónar 2019.

Finalment, t'esperem el divendres 19 de juliol a les 16 h a l'escenari XS de Sónar de Dia perquè descobreixis Aleesha amb nosaltres. Cantant d'estil urbà eivissenca, tot i que establerta a Barcelona, amb la qual vam crear en 72 hores el seu últim videoclip, 'Myself Again', a l'espai Desigual Colour House de l'Art Basel Miami 2018, al costat d'altres artistes amics de Desigual. Descobreix-ho aquí:

Amb aquesta iniciativa, continuem avançant en el nostre propòsit de donar suport al món de l'art i als joves talents, així com de despertar la creativitat que tots portem a dins per convertir-nos en artistes.