absolut vodka
ABSOLUT PRESENTA A REPRESENTANTS D'UN NOU MÓN AMB "WE ARE A NEW WORLD”.
 
Viure i conèixer un món més obert a través de la música és sinònim d'aquest festival de música avançada, i el lloc idoni per conèixer gent increïble que viu amb la llibertat, la igualtat o la sostenibilitat com a bandera.
 
Aquest estiu Absolut estarà a Sónar Barcelona 2019 a través de la Col·laboració amb quatre persones més reals que presenten una nova forma de vida. Persones amb noves identitats, gèneres, dedicacions, compromisos, causes i una nova filosofía.
 Un ciborg, 1 queer activist, 1 plasticariana i una celebrity virtual són els protagonistes de "We are a new world", la invitació que fa Absolut per conèixer a aquests representants i animar que tots els assistents que habiten al festival es descobreixin uns a uns altres.
 
Absolut estarà present novament a Sónar de Dia i Sónar de Nit, amb diverses propostes que conviden el públic a descobrir els personatges d'aquest nou món en diferents espais i formes.
 
A més, un any més Absolut i Sónar + D s'uneixen per materialitzar una instal·lació artística en què tots dos comparteixen un gran valor: el poder de la creativitat i l'art per canviar i buscar el progrés. SonarSpoiler by Absolut és una instal·lació i experiència d'imatge i so immersius en què els assistents al festival podran presenciar una nova edició sense diàlegs i una nova trama de "Je te tiens". Aquest curtmetratge i imatge de Sónar 2019, escrit i dirigit per Sergio Caballero, arriba al festival amb el seu homenatge al cinema negre de Hitchcock però amb una persecució de cotxes que al final de revelar el desenllaç del film original "Je te tiens".
 
En Sónar de Dia, Absolut presentarà als personatges del nou món a través de gràfiques que envaeixen el seu espai, en el qual els assistents es realitzaran una fotografia que incentivarà conèixer a altra gent d'aquest nou món durant el festival a través d'unes enganxines. A més, a Sónar de Dia es podran provar els nous Absolut Iced Còctels amb els sabors Pinneapple & Ginger i Orange Screwdriver. En Sónar de Nit, els quatre protagonistes també estaran presents en una barra de gran alçada i en una de les àrees de descans que instal·larà Absolut amb una grada.
 
www.absolut.com/es/