Food Experience

L’àrea gastronòmica de Sónar 2019, aposta per una oferta basada en productes de Km0 i el talent d’ extraordinaris cuiners locals. Tres productors i tres xefs allunyats de l’ estrès i de les modes de la ciutat i reconeguts cadascun d’ells amb una Estrella Michelin, crearan dos menús exclusius amb productes locals i estacionals ideats per ser degustats a l’Àrea VIP de Sónar de Dia.

El pop de roca del Cap de Creus, pescat artesanalment amb "nanses", pel singular pescador de Port de la Selva Salvador Manera i la seva filla Elena; el porc criat atenent pràctiques respectuoses i tradicionals a càrrec de Jordi Rovira, de la Rovira de Sagàs; i els saborosos enciams conreats per Ramon Bosch a un bonic hort entre velles pereres de La Boscana de Bellvís són els veritables protagonistes d'aquest any. 

Protagonisme compartit, lògicament, amb tres cuiners, un per dia, que han acceptat cuinar a Sónar aquests i altres productes de caràcter local i estacional:  el dijous Quim Casellas, del Casamar de Llafranc, cuinarà el pop de roca; el divendres Oriol Rovira, de Els Casals de Sagàs, cuinarà el porc; i el dissabte Joel Castanyé, de La Boscana de Bellvís, farà el mateix amb els enciams. Tres cuiners allunyats del l'estrès i les modes de la ciutat i responsables de tres restaurants reconeguts amb Estrella Michelin. Tres propostes molt diferents per gaudir i descobrir la gastronomia local a Sónar.

 
  • Dijous 18 de juliol: Quim Casellas - Casamar de Llafranc / Salvador i Helena Manera

  • Divendres 19 de juliol: Oriol Rovira - Els Casals de Sagàs -/Jordi Rovira de la Rovira de Sagàs

  • Dissabte 20 de juliol: Joel Castanyé - La Boscana de Bellvís / Ramon Bosch
 

Cada cuiner proposarà pel restaurant Àrea Vip dues propostes gastronòmiques: un menú principal que constarà d'entrant, plat, postres i beguda (a un preu de 30€); i un "fast menú" que consistirà en un entrepà d'autor i una beguda (15€)

Tots dos menús inclouran propostes per a vegetarians.



 

Food Trucks

Una edició més Sónar proposa una oferta gastronòmica apta per tots els públics i molt atenta a les noves tendències.

Els menús dels Food Trucks de Sónar 2019 reuniran especialitats i cuines del món, plats per a vegans i vegetarians, carns i aliments de producció ecològica i serà sensible i apta per a persones amb intoleràncies alimentàries.

 


Food Trucks Sónar de Dia

Fileteando. Hamburgueses i cuina amb productes ecològics
M2 Gluten Free. Cuina i aliments lliures de gluten
María una Crep. Creps i galettes artesanes i naturals
Nomo. Especialitats de cuina japonesa
La Porchetta. Entrepans d'autèntica porchetta italiana
Corazón de Ágave. Mèxic i la seva cuina popular: burritos i nachos
La Rodante. Pizzas al tall
Gela't. Gelats y sorbets artesans
Masala 73. La Índia: curris i espècies
Chuchy Hot Dogs. Hot dogs gourmets 
Hanna Vegan Healthy Food. Cuina vegana i vegetal

 


Food Trucks Sónar de Nit 

SmokeBox. Pulled beef 
NaMadrona. Cuina i plats de pasta siciliana 
Mandonga. Entrepans de meatballs
Kebab on Wheels. Kebabs i street food d'Orient Mitjà 
Laufer Street Food. Hamburgueses i butifarres 
La Moderna. Creps dolces, salades i artesanes
Motherwok- Corazón Verde. Noodles i arrossos asiàtics
Pizzeria Nómadas. Pizzas bio i amb productes ecològics
Warike Project. Cuina peruana i nikkei
Gala Urban Food. Hamburgueses de vedella ecològiques
Indi Food Truck. Hot dogs d'autor