Stormzy

#Merky Records / UK

  • Divendres 19 22:30 - 23:30

    Sónar de Nit - SonarClub

L'heroi de Glastonbury aterra a Sónar​​​​​​​

Stormzy, la nova incorporació de Sónar 2019, és l'artista que millor representa el dinamisme, la diversitat i l'energia de la música contemporània.
 
En pocs anys, l'artista londinenc nascut com Micheal Omari, ha tingut una carrera repleta d'èxits històrics: autor del primer disc grime a encapçalar les llistes d'èxits al Regne Unit; autor també del primer tema ‘freestyle’ a fer el mateix (l’addictiu himne ‘Shut Up’), i, sobretot, ser el primer solista de color en tocar com a cap de cartell del festival de Glastonbury. Si ja era un nom en boca de tothom abans del concert, aquesta cita l’ha convertit definitivament en una estrella internacional. Entre els seus fans es troben noms com Elton John o Adele, qui han mostrat el seu suport des de gairebé el principi, fins a Jay Z, qui li va gravar un vídeo missatge de suport llançat al públic abans del seu set a Glastonbury.
 
Sense foc, clar, no hi ha fum, i amb cada llançament Stormzy s'ha mostrat capaç de crear música alhora actual i urgent, però amb una element atemporal que aconsegueix connectar amb tots els públics. Això ho ha deixat clar amb el seu sorprenent àlbum ‘Gang Signs & Prayer’, i els seus recents senzills ‘Vossi Bop’ i ‘Crowns’, on conviuen el grime amb tocs gospel i R&B.
 
La història de Sónar amb Stormzy es remunta a 2016, quan el festival el va convidar per a actuar a l'escenari SonarPub, amb només cinc tracks al mercat. És un orgull haver-lo vist evolucionar tant i tan ràpid, i poder compartir aquest talent singular una vegada més amb el públic del festival.
 
https://stormzy.com/