SonarLab presented by Resident Advisor

Deena Abdelwahed - Khonnar Live

inFiné / TN

  • Dissabte 20 23:40 - 00:40

    Sónar de Nit - SonarLab - Resident Advisor

La primavera àrab del futur

Deena Abdelwahed segueix triomfant en els múltiples festivals de tot el món que la reclamen, amb aquesta manera tan seva d'enfrontar-se a la música urbana del seu país d'origen, Tunísia. La tunisina és una de les armes poderoses del camaleònic segell inFiné per endinsar-se a la música global. El passat novembre, el segell parisenc publicava el seu àlbum de debut "Khonnar" amb el que mostrava una porta d'entrada als sons àrabs del futur: techno poc confortable, baixos agitats, veus que demanen guerra des de l'avern, breakbeat de nova generació...

El directe amb el qual reproduirà l'esperit del seu primer àlbum és una bona excusa per portar-la de nou a Sónar i donar-nos una nova volta per la seva particular visió de Tunísia, tant distòpica com excitant. A l'estiu li va arribar una bona notícia quan el club parisenc Concrete la va fitxar com a resident.

Deena Abdelwahed també és una de les 64 cares de We Are Europe, el programa cooperatiu de 8 festivals fòrum cofinançats pel programa de la Unió Europea Creative Europe.

soundcloud.com/deenaabdelwahed