Cosmic D'Alessandro

ES

  • Dijous 18 13:00 - 14:30

    Sónar de Dia - SonarVillage by Estrella Damm

Viatge a la lluna

Cosmic D'Alessandro és l'àlies que utilitza Cristian Subirà per seleccionar i barrejar la seva música favorita de tota la galàxia. Els últims anys les seves preferències s'han encaminat de forma natural cap a sonoritats flotants i contemplatives, un espai obert i misteriós en el qual caben ambient, jazz, baleàric i avantguarda, i que resulta perfecte per a les primeres hores a SonarVillage. De personalitat inquieta i gust exquisit, Christian ha estat involucrat en moltíssims projectes a l'escena de Barcelona. Primer en bandes de punk i hardcore i estudiant cinema; després a grups com Coconot i Narwhal (al costat de Simon Williams); i més recentment en dues aventures de llarg recorregut i alta qualitat: Maresme (música mediterrània tocada amb un grup d'amics) i Jason Kolàr, projecte personal d’ambient amb el qual ha publicat el meravellós àlbum “Modified Perspectives” (Stroom, 2018). A més de tot això, Cristian és també l'alma mater del projecte radiofònic online Dublab.es, germà barceloní de l'emissora de Los Angeles Dublab, que emet mensualment més de 90 programes.

Com a petit avanç del que podem esperar de la seva actuació a Sónar, Cristian ha gravat un mix per la sèrie Sounds of Sónar que ell mateix descriu i presenta amb aquestes paraules:
"En aquest mix podeu escoltar pianos esotèrics, sintetitzadors de seda, percussions tàntriques, arpes celestials i un parell de flautes màgiques. Gravat en directe en una nit plujosa. No hi ha edició. No hi ha masterització. Tot en vinil. Pau per tothom."

soundcloud.com/jasonkolar