SonarLab presented by Resident Advisor

Caterina Barbieri Live AV

Important Records / IT

  • Dissabte 20 22:30 - 23:30

    Sónar de Nit - SonarLab - Resident Advisor

Hipnosis modular

No és casualitat que des de fa un parell d'anys el nom de Caterina Barbieri soni cada vegada amb més insistència i aparegui sovint a les pàgines i blogs de referència de l'electrònica underground. La italiana, resident a Berlín, ha creat un univers sonor propi a partir dels seus experiments amb sintetitzadors modulars i el seu interès pel minimalisme i la intel·ligència artificial. El seu AV Show a SonarLab, presentat per Resident Advisor, es postula com una de les experiències més hipnòtiques i sensorials d'aquest any a Sónar de Nit, especialment indicada per amants de les aventures sonores i els que tinguin la mentalitat i les oïdes ben obertes.

Barbieri creu fermament en la repetició i la permuta infinita de patrons sonors com a mitjà per a arribar a un nou nivell de percepció. Una idea que ha definit la seva trajectòria, amb actuacions i directes sempre molt especials a sales i esdeveniments de prestigi, col·laboracions amb artistes afins al seu univers, com Kali Malone i Eleh, i discos de culte entre els seus seguidors, com “Patterns Of Consciousness” (2017) i el més recent “Born Again In The Voltage”, publicat l'agost de 2018.

Caterina Barbieri també és una de les 64 cares de We Are Europe, el programa cooperatiu de 8 festivals fòrum cofinançats pel programa de la Unió Europea Creative Europe.

soundcloud.com/caterinabarbieri