SonarLab presented by Resident Advisor

Blawan & Dax J

TERNESC - Monnom Black / UK

  • Dissabte 20 03:05 - 04:55

    Sónar de Nit - SonarLab - Resident Advisor

Actualització de status

La vida moderna és més sorollosa -i més electrònica- del que mai ha estat, amb una interminable cacofonia de notificacions, anuncis de transport públic, sorolls de màquines i tons de trucada, que ens assalten diàriament. No és d'estranyar que els DJs i productors que lideren la càrrega de la nova música des del subsol, sintetitzin aquest so polifònic i polirrítmic a la pista de ball. Dos d'aquests innovadors DJs de l'electrònica, Blawan i Dax J, s'uniran en un únic set mà a mà a l'escenari de Resident Advisor, SonarLab.

Des que va publicar el seu ja clàssic 'Why they hide the bodies under my garage' a Hinge Finger, Blawan aka Jamie Roberts ha creat un influent nínxol, revitalitzant el techno industrial a través de llançaments en discos de Hessle Àudio i R&S, així com els seus trencadors sets de DJ que li han valgut un culte a sales fosques i soterranis de tot el món.

El seu company adoptiu, el berlinès Dax J, ha creat, en un temps relativament curt, grans ones al món del techno fosc i industrial. Clarament influenciat per Surgeon, minimal de caire més dur i, per descomptat, els sons de Tresor i Berghain, el seu segell Monnom Black, és una oportunitat per aquells DJs que busquen trobar textures temperamentals amb els seus bpms. Junts, aquests dos DJs al cim del seu joc, prometen lliurar un set tan desafiant com ballable, fins que s’hagi de tornar als sorolls més simples del món exterior.

soundcloud.com/daxj
soundcloud.com/ternesc