SonarLive

CultureBox

Culturebox és la plataforma d'streaming de la televisió nacional francesa dedicada a la cultura i l'art digital. Culturebox emet gratuïtament més de 630 concerts i espectacles al llarg de l'any, en directe i en servei On Demand uns quants mesos després de la seva emissió.

En col·laboració amb Sónar, Culturebox retransmetrà en directe més de 40 concerts complets de Sónar 2018, i oferirà imatges en Video On Demand després del festival. El livestream estarà disponible a tot el món a través del web de Culturebox, el web de Sónar i alguns dels principals mitjans associats del festival.

iCat.cat

L'emissora online iCat.cat retransmet com cada any en directe les millors actuacions de Sónar 2018: més de 40 concerts i sessions, tant de Sónar de Dia com de Sónar de Nit. A més, aquest any iCat.cat emet en exclusiva i en directe l’escenari SonarXS. Només has de connectar-te al web de Sónar o a la web d'iCat i gaudir del festival tranquil·lament allà on siguis.

Red Bull Radio

Red Bull Music s'enorgulleix d'associar-se amb Sónar per 14º any consecutiu aquest 2018, presentant una selecció estel·lar d'amics i ex alumnes de l’Academy a SonarDôme, del 14 al 16 de juny. Transmetent en viu des de Barcelona, Red Bull Radio oferirà totes les actuacions de SonarDòme per una audiència global. Sintonitza a partir del 13 de juny per escoltar entrevistes amb convidats especials, esdeveniments destacats del festival i molt més.

Resident Advisor

Aquest 2018 Resident Advisor torna a Sónar de Nit i, una vegada més, retransmetrà diverses de les actuacions del showcase que presenta en SonarLab la jornada de dissabte. Segueix els shows de Ben Klock & DJ Nobu, Octo Octa, MotorCity Drum Ensamble & Jeremy Underground i JASSS a través de la plataforma RA Live a Facebook o a Youtube, a partir de les 21:30h.