Sónar Calling GJ273b Control Room by Absolut

Absolut Manifesto és apostar per la creativitat com motor del progrés. Viure espais de resistència i llibertat al voltant de la música i de l'art. Defensar la llibertat individual, l'amor i la sexualitat, e imaginar un futur més responsable.

Absolut comparteix amb el Sónar la seva visió del món contemporani, d'una forma natural i coherent, I vol unir-se a la celebració d'aquests 25 anys apostant per la música avançada. Per això divideix la seva presència en tres punts clau:

Sónar Calling GJ273b Control Room by Absolut es la celebració del 25 aniversari, envaint un missatge a la intel·ligència extraterrestre. 38 artistes envien música a GJ273b, un exoplaneta potencialment habitable a 12,4 anys llum de la Terra. Una celebració, un experiment artístic-científic i una reflexió col·lectiva oberta a humans i extraterrestres. Absolut recolza aquesta iniciativa del Sónar, creient que si no existeix una sola forma de comprendre el nostre món, és possible que existeixi vida intel·ligent més enllà d'aquest.

Al Sónar de Dia, Absolut presenta Absolut Manifesto Headquarters en Sónar Village. Una activació que invita al públic de Sónar a defensar allò que creix, mitjançant la creació d'un vídeo manifesto a on els participants podran defensar allò en el que creuen, a través de paraules i missatges en les seves cares. A més, es regalaran unes bandanes amb missatges que defensen el que creuem. Es podran probar també els nous Absolut Iced Cocktails, amb la posibilitat d’escollir entre els sabors Coffe & Cinnamon, Pinneapple & Ginger i Orange Screwdriver.

Per a Sónar de Nit, Absolut crea una instal·lació artística que invita a reflexionar sobre la importància de comprometre's al món actual, de defendre allò que creuem, a través del videoart, fent servir tècniques publicitaries, del cinema documental i de l'animació. Una obra que és submergeix en els moviments socials i crea un collage virtual sobre diferents temes - llibertat d'amar i sexual, ni gendres ni cànons establerts, un món sense països i un futur esperançador -, creant una imponent instal·lació plena de compromís i que materialitza Absolut Manifesto en el recinte del Sónar de Nit.


Roger González i Félix Bollaín

Roger i Félix són un tàndem de realitzadors jóvens i multidisciplinaris que estan començant a despuntar al món audiovisual. Els dos treballen la publicitat I els videoclips, venint d'un ambient molt urbà: el món del skate, formant part del col·lectiu madrileny de skaters Sevenmad. Félix és un autodidacta que fa més de deu anys que filma tot allò que veu i Roger és un amant de la càmera en mà i de l'efecte VHS. Hi Ha treballat per a C. Tangana, La Zowie o el col·lectiu Agorazein, i el seu univers ha seduït a Gosha Rubichinsky.

www.absolut.com/es/