Mediapro

El Grup MEDIAPRO és el primer conglomerat europeu del sector audiovisual. La seva activitat aglutina la producció de continguts, la gestió de drets esportius, la prestació de serveis audiovisuals i l’assessorament i la consultoria en àmbits relacionats amb la seva activitat principal. Amb seus en 50 ciutats de 32 països, el Grup desenvolupa una important activitat en la planificació de smart cities, el disseny i la implementació d’espais museístics interactius amb la tecnologia més avançada i la planificació de continguts transversals destinats a accions de màrqueting i publicitat.

MEDIAPRO està desenvolupant una potent àrea digital i impulsant la Lliga de Videojocs Professional (LVP), el canal líder mundial d’eSports en espanyol. Acumula una àmplia experiència en la gestió de drets així com en la producció d’esdeveniments esportius i la creació de canals i plataformes OTT.

MEDIAPRO proporciona la creativitat i les solucions tècniques necessàries per dissenyar, produir i distribuir qualsevol tipus de contingut o projecte audiovisual o multicanal en qualsevol racó del món. La innovació i la transversalitat són sempre presents en tots els seus projectes.